Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Βουλή: Δυο βουλευτές της ΝΔ υπερψήφισαν το νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για το ΑΣΕΠ! ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ''ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ'';

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:   Ότι θέλουν κάνουν μπροστά στα μάτια όλων και με γελοίες δικαιολογίες προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο.
Και όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν ενημερώνονται (ΕΔΩ) και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι όλοι οι πολιτικοί και τα κόμματα είναι μια παρέα (ΕΔΩ), υπηρετούν το ίδιο αφεντικό και τα σχέδια του.   Όλους τους εβραιοπροσκυνημένους θα τούς βρείτε ΕΔΩ

Μια προσφορά της συμμορίας των  κρυφο-εβραίων   ''κιπά-δων''  ΕΔΩ και ΕΔΩ οι οποίοι συνεργάζονται για τα σχέδια του Ισραήλ (ΕΔΩ) και με την συμβολή και ανοχή του ''ελληνικού'' στρατού ΕΔΩ

Όλες τις επιθέσεις που με συγκεκριμένους σχεδιασμούς δέχεται η χώρα από τους σιωνιστές και τις ντόπιες πολιτικές μαριονέτες τους, σας τις έχουμε συγκεντρώσει ΕΔΩ, για να καταλάβετε πλήρως τα συγκεκριμένα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδος, που εφαρμόζουν. 

Αποτέλεσμα εικόνας για κυριακοσ μητσοτακησ μασονοσ

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ μασονοσ 

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ μασονοσ

«Συγγνώμη, λάθος…». 

Κάπως έτσι δύο βουλευτές της ΝΔ δικαιολόγησαν το «ναι» στη ψηφοφορία για το νομοοσχέδιο για το ΑΣΕΠ, παρότι – σύμφωνα με τους ίδιους – ήθελαν να ψηφίσουν όχι! Πρόκειται για τον Σάββα Αναστασιάδη, ο οποίος υποστήριξε πως υπερψήψισε από λάθος, ενώ σε λάθος του συστήματος απέδωσε την υπερψήφιση επίμαχων άρθρων και ο Δημήτρης Σταμάτης.

Όπως προκύπτει από τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ, πέραν των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, «ναι» επί της αρχής είπαν ο Κώστας Κατσίκης, η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ο Αριστείδης Φωκάς αλλά και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Από την ψηφοφορία απουσίαζε ο Πάνος Καμμένος αλλά και ο Κωνσταντίνος Ζουράρις. Από τους ανεξάρτητους βουλευτές «ναι» είπαν  η Έλενα Κουντουρά, ο Βασίλης Κόκκαλης, η Κατερίνα Παπακώστα και ο Σπύρος Δανέλλης.

paraskhnio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!