Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Τι μας είπαν; Ότι δεν υπήρχε τζαμί στην Αθήνα και γι αυτό έκαναν στο Βοτανικό; ΜΕΓΑ ΨΕΜΜΑ!!!

Δείτε ΟΛΗ την αλήθεια. ΦΩΤΟ


Εικόνα

Το Αραβοελληνικό Μορφωτικό και Πολιτιστικό Κέντρο, με έδρα τον χώρο ενός πρώην εργοστασίου υφασμάτων στο Μοσχάτο (οδός Κύπρου 2 & Δημητσάνας γωνία), μέσα στο οποίο λειτουργεί από το 2007 ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ τζαμί 1800 τετραγωνικών μέτρων και χωρητικότητας 3.000 ατόμων! 

Εικόνα
Ο χώρος του Ελληνοαραβικού Επιμορφωτικού Πολιτιστικού Κέντρου είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ χώρος προσευχής με ιμάμη.  Για τους χρήσιμους ηλίθιους που επιμένουν να υποστηρίζουν οτι με το κτίσιμο τζαμιών θα τους "ελέγχουν", το μόνο που θα κατορθώσουν είναι η εξάπλωση του Ισλάμ σε ολη την Ελλάδα. 

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα η οποία είναι πίσω απ την αγορά του χώρου στο Μοσχάτο, παρουσιάζει μεγάλη εξάπλωση στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει ΜΚΟ και σωματεία διαθέτοντας κοινωνική - οικονομική ευρωστία, ενώ έχει εισχωρήσει ακόμα και σε πολιτικούς και εκπαιδευτικούς κύκλους. 

Η δράση της έχει εντοπισθεί από το 2005, όταν ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το Hellenic-Arabic Center for Culture and Civilization (Ελληνοαραβικό Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο). 

Εικόνα
Το καθ' όλα νόμιμο αυτό κέντρο χρηματοδοτήθηκε από το Europe Trust, που είναι χρηματοδοτικός βραχίονας... ...ελεγχόμενος από μια οργάνωση-ομπρέλα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, γνωστής με το όνομα "Federation of Islamic Organization in Europe" (FIOE) και επιδοτείται κατά βάση από Σαουδαραβικούς κύκλους. 

Με τον ίδιο τρόπο, το 2008, ιδρύθηκε στο Μοσχάτο από Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου υπό το όνομα «Arab-Hellenic Center for Culture and Civilization» (AHCCC) το Ελληνοαραβικό Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο.  
Και τα δύο κέντρα σε Θεσσαλονίκη και Μοσχάτο ανήκουν στο AHCCC.

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/06/blog-post_295.html#more

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!