Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Συναγερμός στην Λέσβο: 1.000 αλλοδαποί πολιορκούν την εφορία - Στόχος η έκδοση Α.Φ.Μ. για να πάρουν επίδομα 400 ευρώ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΥ Λέσβου/λαθρομετανάστες


ΟΥΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Λέσβο καθώς πάνω από 1.000 αλλοδαποί πολιορκούν την εφορία του νησιού, ζητώντας την άμεση έκδοση ΑΦΜ για να πάρουν επίδομα των 400 ευρώ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΥ Λέσβου/λαθρομετανάστες
ΟΧΙ! ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ &
ΠΟΥΘΕΝΑ! ΓΙΑΤΙ Η ...ΑΦΑΣΙΑ
& Ο ΥΠΝΟΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ...


Τις δυο τελευταίες ημέρες περίπου χίλιοι πρόσφυγες και μετανάστες έχουν πολιορκήσει την εφορία με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η ΔΟΥ και όπως αποκάλυψε ο 'ΣΚΑΙ', το αίτημα τους για την χορήγηση ΑΦΜ συνδέεται με την κατοχύρωση επιδόματος 400 ευρώ μέσω κοινοτικών κονδυλίων. 

Οι αιτούντες άσυλο, έχουν δικαίωμα έκδοσης ΑΦΜ, όμως οι δομές της εφορίας δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε όλο αυτό τον κόσμο που την τελευταία περίοδο κατακλύζει τις υπηρεσίες λόγω των αυξημένων αφίξεων που ξεπερνούν τις 100 κάθε μέρα. 
Το ίδιο πρόβλημα σημειώνεται και στον ΟΑΕΔ

Χτες μόνο πάνω από 500 πρόσφυγες και μετανάστες βρέθηκαν το πρωΐ στη ΔΟΥ Μυτιλήνης για την έκδοση ΑΦΜ, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η υπηρεσία και να γίνεται το αδιαχώρητο.

Ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας και μεταφραστών για να εξηγηθεί στον κόσμο αυτό, ότι δεν είναι απαραίτητη η έκδοση ΑΦΜ σε όσους δεν έχουν άμεση συναλλαγή με το δημόσιο, δηλαδή να νοικιάσουν σπίτι ή να βρουν δουλειά.

Το αδιαχώρητο και στο ΚΥΤ που σήμερα βρίσκονται 8.823 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες με τα 590 να είναι ασυνόδευτα προσφυγόπουλα. 

Ο χώρος πλέον δεν επαρκεί, και ο καταυλισμός επεκτείνεται με σκηνές και πιο ψηλά στα ελαιοκτήματα.

Εν τω μεταξύ ιδιαίτερα αυξημένη είναι η ροή προσφύγων και παράνομων μεταναστών στα ελληνικά νησιά το τελευταίο διάστημα , παραπέμποντας στην εποχή του πρώτου μεγάλου προσφυγικού κύματος. 

Περισσότεροι από 21.000 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες στριμώχνονται σε εγκαταστάσεις που δεν μπορούν να φιλοξενήσουν ούτε τους μισούς, με τη Λέσβο, την Σάμο και τη Χίος να εκπέμπουν S.O.S.

pronews.gr

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!