Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ! Ο Λ Α ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ...ΝΑΖΙ ΜΑΖΙ!

ΔΕΙΤΕ Α Π Α Ν Τ Ε Σ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΓΛΩΤΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,  ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Ν Τ Α Ι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΑΝ!





Όπως είναι γνωστό, στίς 23/08 ήταν η επέτειος του γερμανο-σοβιετικού συμφώνου, πιο γνωστού ως σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ, για το οποίο κάνουν την κορόϊδα οι κουκουέδες

Σήμερα, θα δημοσιεύσουμε κάποιες φωτογραφίες ντοκουμέντα, των συνεπειών του συμφώνου. Οι φωτογραφίες αυτές είναι τραβηγμένες στις 5 Οκτωβρίου 1939, κατά τη διάρκεια της παρέλασης της νίκης, που έκαναν οι Γερμανοί στην πολωνική πόλη Μπρέστ-Λιτόφσκ, την τελευταία που κατέλαβαν.





Στην παρέλαση αυτή, παραβρέθηκε και σοβιετική στρατιωτική αντιπροσωπεία, καθώς η συγκεκριμένη πόλη είχε ορισθεί ως σύνορο των δύο εισβολέων στην Πολωνία (εκ δυσμών των Γερμανών, από την 1η Σεπτεμβρίου και εξ’ ανατολών των σοβιετικών, από την 17η Σεπτεμβρίου).




Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η αυθόρμητη εγκαρδιότητα που δείχνουν οι σοβιετικοί «αντιφασίστες» προς τους Γερμανούς ναζί, φτάνοντας στο σημείο να ανταποδίδουν τον χαιρετισμό «Heil Hitler», υψώνοντας την δεξιά!




Τις αφιερώνουμε στα βοθρολύματα του Περισσού

 και στην… καρικατούρα του Λένιν, σύντροφο 

Μπογιόπουλο, για να τις βγάλει… πλαστές – όταν με

 το καλό επιστρέψει στα «αστικά» ΜΜΕ των 

Βαρδινογιάννηδων, από τις μπουρζουάδικες 

διακοπές του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!