Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

Στο έλεος σ υ μ μ ο ρ ι ώ ν και μελών του Ισλαμικού Κράτους η Λέσβος! – Τι αποκαλύπτει ξένο δημοσίευμα (σκληρό βίντεο)
Στο έλεος συμμοριών και μελών του Ισλαμικού Κράτους η Λέσβος! – Τι αποκαλύπτει ξένο δημοσίευμα
Το ελληνικό ακριτικό νησί αλώνεται μέρα με τη μέρα δίχως να υπάρχει καμμία αμφιβολία για αυτό.Κάτω από τη μύτη των ελληνικών αρχών δρα στη Μόρια σπείρα σύρων "προσφύγων" η οποία ελέγχει το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και την πορνεία χρησιμοποιώντας απροκάλυπτα βία επικαλούμενη τη Σαρία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ το 2018 δύο απεσταλμένων δημοσιογράφων της 'DW' στη Λέσβο, της Μαριέλ Μίλερ και του Μπασίρ Αμρούν, το οποίο μεταδόθηκε από την τηλεόραση της 'DW' δεν είναι γνωστό αν η εγκληματική ομάδα σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με το Ισλαμικό Κράτος.

Γεγονός πάντως είναι ότι στη Μόρια τα σύμβολα του Ισλαμικού Κράτους είναι εμφανή σε πόρτες και τοίχους, όπως δείχνουν οι λήψεις με κρυφή κάμερα, αλλά και ότι κύκλοι γερμανικών αρχών ασφαλείας επιβεβαίωσαν στους δημοσιογράφους της 'DW' ότι στη Μόρια ζουν σήμερα μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

Άγνωστο είναι ωστόσο πόσο καλά οργανωμένα είναι τα εν λόγω μέλη. Εκφράζονται επίσης φόβοι ότι ορισμένοι ισλαμιστές έχουν ήδη εγκαταλείψει την Λέσβο και βρίσκονται πλέον στην Αθήνα, ενώ δεν αποκλείεται να περάσουν στη συνέχεια στην δυτική Ευρώπη.
Το ρεπορτάζ της 'Deutsche Welle' περιγράφει ένα κλίμα βίας και εγκληματικότητας, το οποίο οι ελληνικές αρχές είτε δεν γνωρίζουν, είτε αγνοούν.

Όπως ισχυρίζονται οι δύο απεσταλμένοι της 'DW' στη Μόρια, παρά το αίτημά τους το ελληνικό υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν έδωσε συνέντευξη επικαλούμενο φόρτο εργασίας των συνεργατών του, ενώ όμοια έπραξε και η αστυνομία.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το 2018:

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για το άρθρο, όμως στο βίντεο, εάν υπήρχαν Ελληνικοί υπότιτλοι, θα ήταν περισσότερο κατατοπιστικό ! Τώρα βλέπουμε μόνο εικόνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!