Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

ΔΙΟΡΙΣΕ και εσύ ένα ...ΚΝΙΤΗ! Μπορείς!

...ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ "ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ" ΜΕ ΚΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ (!) ΣΤΟ 'ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ' ..........


Αποτέλεσμα εικόνας για γροθιά ΚΚΕ

Έχουμε καί λέμε:

Πρώτος και "καλύτερος" διορίσθηκε ως υπουργός παρακαλώ στο στενό επιτελείο του πρωθυπουργού, ο αρμόδιος Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος ήταν....
...Γενικός Γραμματέας της 'ΚΝΕ' τήν περίοδο 1989 - 1990, επί Χαριλάου Φλωράκη ('καπετάν Γιώτης'!)

Αποτέλεσμα εικόνας για γροθιά ΚΚΕ

Δεύτερος, ο επικεφαλής (κιόλας) του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στο 'Μέγαρο Μαξίμου', ο Δημ.Τσίορδας, ηγετικό στέλεχος της 'ΚΝΕ' Πατρών και γιά πολλά χρόνια πολιτικός συντάκτης του 'άντρου' των αναρχομπολσεβίκων που ονομαζόταν 'Ελευθεροτυπία'! Και γιά πολύ καιρό 'δεξί χέρι' του ...ανηψιού του "Σημίτη", Σταύρακα Θεοδωράκη!

Τρίτος, δηλωμένος οπαδός εκ ...νεότητός του της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς ο Γιάννης Βλαστάρης, έμμισθος πλέον σύμβουλος στο 'Μέγαρο Μαξίμου', επί σειρά ετών διευθυντής της "προοδευτικής" (όσο δεν πάει άλλο!) 'Ελευθεροτυπίας', όπως και των διαφόρων περιοδικών της.
-------------------------------------------------


Ακόμη, στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου εντάχθηκε η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη. 

Αποτέλεσμα εικόνας για μαρια Χουκλη

Ο διορισμός της Μαρίας Χούκλη ισχύει από 9 Ιουλίου και συγκεκριμένα σε θέση ειδικής συμβούλου στο Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Χρήστου – Γεώργιου Σκέρτσου. 


Μάλιστα η δημοσιογράφος ενδέχεται να βοηθήσει, επίσης, στη στελέχωση και στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να αναλάβει εκπομπή.

Τέλος ο Ελληνο-περουβιανός Ιάσων Πιπίνης, προσελήφθη ως σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα Λατινικής Αμερικής....

[Ιδού ένα σχετικό πρόσφατο άρθρο της κυρίας Χούκλη, στο protagon.gr, στις 3 Σεπτέμβρη του 2014, στο οποίο… εξομολογείται τον πολιτικό της έρωτα για την κλεφτοπασοκαρία:

«Η μνήμη συνήθως εξωραΐζει τις κακίες και ανακαλύπτει αρετές που ίσως δεν υπήρχαν. 
Από τη μεγάλη εικόνα κρατά ό,τι θέλει, επιλέγει τη λεπτομέρεια που ξεγέλασε τον χρόνο, έχει αναπόφευκτα την ύστερη λογική της ζωής που εν τω μεταξύ διέτρεξε. 

Σαν τη Μαντλέν του Προυστ, ήρκεσε το τραγούδι στο ραδιόφωνο για να ανασύρει ένα ξεχασμένο αίσθημα το οποίο θα προσπαθήσω να κάνω λέξεις. 

Τι ήταν το ΠΑΣΟΚ για μερικούς από εμάς που βρισκόμασταν σε άλλο κομματικό χώρο με αριστερό πρόσημο, έμφορτο αγώνων και περγαμηνών, με ουτοπικές αναζητήσεις; 

Ήταν ένας κρυφός πολιτικός έρωτας. Ανομολόγητος στους κομματικούς συντρόφους μας, φαινόμενο θαυμασμού και ζήλειας, σφοδρής επιθυμίας να ακολουθήσεις το αδιανόητο -για τα σημερινά δεδομένα, αγαπητέ ΣΥΡΙΖΑ- κοινωνικό ρεύμα…».]

(Απόσπασμα αναρτήσεως απο το ιστολ. 'εθνικισμός')

"Ιω.Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!