Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019

Με ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ γοργούς ρυθμούς προωθείται η Ισλαμοποίηση της Ελλάδος....Η ΜΚΟ 'Ηλιακτιδα' παίρνει 3.815.000 ευρώ, για φιλοξενία ασυνόδευτων "ανηλίκων", απο τα όποια έχουν υποχρέωση να προσκομίσουν παραστατικά για 16.000 και στο συνολο γράφει 7.200.000.

Η συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τα μπούνια χωμένη στην 'λαθρομπίζνα'...

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας βιτσας
ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο "ΘΡΥΛΙΚΟΣ" ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ MISTER ALEXIS, ΟΝΟΜΑΤΙ
ΒΙΤΣΑΣ, ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ" (!)
ΣΕ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!
(ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΦΘΑΝΑΝ ΚΑΙ
Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΗΤΑΝ
ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΙΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ....)Περισσότερα τρομακτικά για την απίστευτη προδοσία 


Σκεπάζουν την Ελλάδα με το Ισλάμ!!!

 perimajestic
 εσχατη γραμμη ανασχεσεως
 
 
Πάνω από 2 εκ. οι Μουσουλμάνοι μόνιμοι κάτοικοι σήμερα

Οι Μουσουλμάνοι που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα σήμερα, ξεπερνούν τα 2 εκ. σε σύνολο 11 εκ.κατοίκων, όπως προκύπτει από διάφορες πηγές και ειδικότερα από τα τελευταία στοιχεία του ΕΦΚΑ που δόθηκαν στη δημοσιότητα. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, στο σύνολο των ασφαλισμένων στη χώρα μας, το 90,32% έχουν ελληνική υπηκοότητα, το 1,48% άλλης χώρας της Ε.Ε. και το 8,2% χώρας εκτός Ε.Ε. 

Με δεδομένο ότι, ελληνική υπηκοότητα έχουν οι μουσουλμάνοι της Θράκης, καθώς και πολλές δεκάδες χιλιάδες που την απέκτησαν τελευταία, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ένα μεγάλο αν όχι το μεγαλύτερο μέρος των αλλοδαπών εργαζόμενων απασχολείται με μαύρη εργασία, δηλ. εκτός του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, τότε αβίαστα προκύπτει ότι πάνω από το 20%, δηλ. του συνολικού εργατικού δυναμικού είναι αλλοδαποί και σχεδόν αποκλειστικά μουσουλμάνοι.

Με μία αναλογική προβολή αυτών των δεδομένων, συμπεραίνουμε ότι, στο σύνολο του πληθυσμού της χώρας, το σύνολο των μουσουλμάνων, με ή χωρίς ελληνική υπηκοότητα, ξεπερνά σήμερα το 20% του συνολικού πληθυσμού των 11 εκ. κατοίκων, δηλ. ανέρχονται σε πάνω από 2 εκ., κατά κύριο λόγο νεαρά άτομα και μέσο όρο γεννητικότητας 5 παιδιά ανά γυναίκα.

Από τα στοιχεία αυτά και όχι μόνο, αναδεικνύεται το γεγονός ότι, η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας, δεν αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά ορατή πραγματικότητα και όσοι δεν την βλέπουν, αδιαφορούν ή και επιδιώκουν τον αφελληνισμό της πατρίδας μας ύστερα από 3.000 χρόνια που υπάρχει σε αυτή την όμορφη γωνιά της γης.


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!