Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

ΩΠΑ, ΩΠΑ! Τί δουλειά έχει ο Πάϊατ, πρέσβης των ΗΠΑ, να συγχαρεί έναν δήμαρχο για την ορκωμοσία του...Kαι μάλιστα να εκφράζει την ανυπομονησία του (!!!) για το πρόγραμμα "Ανοιχτά Σχολεία"...


Αποτέλεσμα εικόνας για οΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


Σχόλιο Διόδοτου: Ανοιχτά σχολεία ;;;;;;... 
Θεός φυλάξει!!!....

Μάλλον θα γεμίζουν τα απογεύματα τα σχολεία με λαθροεισβολείς για να τούς εντάξουν στην κοινωνία, κι ας λένε ότι είναι για πολιτιστικές εκδηλώσεις όλων των πολιτών. 
Ποιος Έλληνας θα πάει να ασχολείται με οτιδήποτε εκεί μέσα..;
Αποτέλεσμα εικόνας για οΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;
ΠΑΛΙ Ο 'ΑΝΤΑΡΣΥΑ' ΜΕΣ' ΣΤΉΝ ΜΕΣΗ;
ΠΑΛΙ 'Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ';
ΚΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ" ΠΕΤΡΟΣ
ΣΤΉΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ;
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
Τ Ι Π Ο Τ Ε ; ; ; 

Μάς δουλεύουν 'ψηλό γαζί', Πάϊατ, Μπακογιάννης, Καμίνης (ή μήπως Κάμινιτζ;) και η κάθε νυφίτσα υπάλληλος του ανθέλληνα Σόρος.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ! 
ΟΣΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!


'ΦΑΤΣΑ-ΚΑΡΤΑ' ΙΔΟΥ ΚΑΙ
Ο MISTER PETER ΕΙΣ ΤΟ
ΑΡΙΣΤΕΡΟΝ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ...
ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ!
ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ MISTER PETER;
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ...ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ
ΣΕ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ" ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ;
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΣΟΥ;


Συγχαρητήρια έστειλε μέσω 'Twitter' ο Αμερικανός πρέσβης (ο ...super μαϊντανός;) στην Αθήνα Τζέφρι Πάϊατ στον νέο δήμαρχο της πόλεως Κώστα Μπακογιάννη.


«Θερμά συγχαρητήρια στον Κώστα Μπακογιάννη για την ορκωμοσία του ως νέος δήμαρχος Αθήνας. Ανυπομονούμε (!) να επεκτείνουμε την δουλειά μας (;;;;;;;;) με τον δήμαρχο της Αθήνας στο εμπόριο και τις ευκαιρίες επενδύσεων, και να ενδυναμώσουμε τους δεσμούς των λαών μας και μέσω του προγράμματος Ανοιχτά Σχολεία», έγραψε ο κύριος Πάϊατ.

Τό ΚΑΥΤΟ Ερώτημα είναι, γιατί και με ποια ιδιότητα εύχεται στο δήμαρχο Αθηναίων, ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα. 
Δηλαδή ο ΄Ελλην πρεσβευτής στην Ουάσιγκτον, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στο δήμαρχο της πόλεως όταν αυτός ανέλαβε την ηγεσία του εκεί Δήμου; 

Παντού «χώνει τη μύτη» του ο Τ.Πάιατ. Να του θυμίσουμε την τύχη ενός εκ των προκατόχων του, του Ν.Σπέκχαρντ που κι αυτός είχε τη συνήθεια να «χώνει τη μύτη» του στα ελληνικά πολιτικά και επιχειρηματικά πεπραγμένα και αν δεν είχε θητεύσει ως πρεσβευτής στην Ελλάδα, θα ήταν σήμερα και αυτός πίσω από τα κάγκελα του Κορυδαλλού, όντας άμεσα εμπλεκόμενος στις απάτες Λαυρεντιάδη στο ΔΣ της PROTON Bank.

Ευτυχώς που ο Ν.Τραμπ απ’ότι φαίνεται τον «αποκεφαλίζει» και ο Τζέφρι «μας αποχαιρετά» πριν έχουμε ανάλογες εξελίξεις (κάτι ναυπηγεία, κάτι φαληρημένες εταιρείες-βιτρίνα που «θα σώσουν» ναυπηγεία κλπ.)

pronews.gr


Σχετική εικόνα
ΜΠΑ! ΕΙΣ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΛΙΑΣ!
ΒΡΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΛΙΑ!
ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΗΛΙΑ;
ΠΟΥ ...ΧΑΘΗΚΕΣ;

"Ιω.Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!