Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Έ καί;

ΤΩΡΑ, ΤΙ;
"ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ";
ΤΑΧΑ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΥΣ

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ "ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ" ΑΛΛΟΥΣ;

Διάβημα Αθήνας στην Αγκυρα είχαμε χθές Παρασκευή πρωΐ, με τόν υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια να καλεί εκτάκτως στο ΥΠΕΞ τον Τούρκο πρέσβη προκειμένου να του εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια της Ελλάδος για την αύξηση των ροών μεταναστών από την Τουρκία, η οποία κορυφώθηκε με την χθεσινή πρωτόγνωρη μαζική άφιξη άνω των 500 μεταναστών στην Λέσβο!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΥΣ

Ειδικότερα, στον πρεσβευτή της Τουρκίας στην Ελλάδα Μπουράκ Οζούγκερτζιν, ο Ν. Δένδιας υπενθύμισε τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η Τουρκία στο πλαίσιο της Κοινής Δήλωσης Ε.Ε. - Τουρκίας του 2016 και την ανάγκη να εφαρμόζει αυτά τα οποία έχουν συμφωνηθεί.


=======================

ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.
Η ασύδοτη και ξεδιάντροπη γείτων δεν "ιδρώνει", ούτε "κοντοστέκεται" με κανενός είδους χλιαρά, διστακτικά και ανούσια διαβήματα!

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ σαφώς δυναμικώτερα μέτρα και μέθοδοι, όπως η στιβαρή ΦΥΛΑΞΗ των θαλασσίων και χερσέων συνόρων μας, όπως πράττουν άλλα κοντινά κράτη!

ΑΝ είχαμε εθνικές ηγεσίες, θα έβλεπαν και θα "αντέγραφαν" επιλογές άλλων (κοντινών μας κιόλας) κρατών, που δεν συμβιβάζονται γιά τα κρατικά τους συμφέροντα.

Και ΔΕΝ είναι κανενός είδους λύση, ΟΥΤΕ η όποια 'Frontex', ούτε η "πρόσκληση" Γερμανών αστυνομικών και οχημάτων τους, ανά τήν επικράτειά μας!

[Παρακαλούμε όσοι αναγνώστες επιθυμούν, άς μας γράψουν τήν θέση τους.]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί πουλάνε και την ίδια τους τη μάνα,προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα μεγάλα αφεντικά,την Ελλάδα δε θα πουλούσαν;Αν και οι περισσότεροι δεν είναι καν Έλληνες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!