Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

«Φουκαριάρικα ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΚΛΕΙΣΑΝ και τόν ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ...ΤΖΑΜΠΑ!

Ε Θ Α Ψ Α Ν  ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ...."ΦΥΣΙΚΟ" ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ! 


ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ!
ΜΠΟΡΕΙΣ!
Δεν φτάνει που έρχονται με το έτσι θέλω τα «προσφυγάκια», καταλαμβάνουν κι από πάνω δρόμους και σιδηροδρομικούς σταθμούς μας (!!!) όποτε ...γουστάρουν και δημιουργούν μονίμως προβλήματα. 
Τελευταίο περιστατικό η κατάληψη των γραμμών του τραίνου στον σταθμό της Μαλακάσας, όπου έχει παραλύσει το σιδηροδρομικό δίκτυο.

Πρόκειται για την δεύτερη κατάληψη σιδηροδρομικού σταθμού μέσα σε δύο 24ωρα, καθώς χθες είχαμε την «πολιορκία» του Σταθμού Λαρίσης.

Οι περίπου 300 παράνομοι μετανάστες διαμαρτύρονται ως συνέχεια του χθεσινού συμβάντος στον Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα, όταν είχαν καταλάβει τη γραμμή του τραίνου και ζητούσαν να μεταφερθούν στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

«Προσφυγάκια» κάθε ηλικίας, ακόμα και μικρά παιδιά, βρίσκονταν στις ράγες, υποχρεώνοντας την 'ΤΡΑΙΝΟΣΕ' να ....σταματήσει τα δρομολόγια των τραίνων!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους λόγους της διαμαρτυρίας που έχουν καταλάβει την γραμμή του τραίνου στην Μαλακάσα είναι και το ότι πλέον πρέπει να πληρώνουν αντίτιμο για να ταξιδεύουν, ενώ οι ίδιοι θεωρούσαν πως έχουν ένα προνομιακό καθεστώς όσον αφορά τα εισιτήρια.

'Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι', με την αστυνομία απλό θεατή και με τις ευλογίες της κυβέρνησης Κούλη η οποία δεν διαφέρει σε τίποτα από την προηγούμενη. 

Κ.Π.


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!