Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

ΕΜΕΙΣ ξέρουμε πάντα κολύμπι! ΕΣΕΙΣ ξέρετε απο ...ν ε κ ρ ο θ ά φ τ ε ς ;;;;

ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ "ΜΑΣ" ΤΟΥΣ ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ; ; ; 


ATEΛΕΙΩΤΟ Θ Ρ Α Σ Ο Σ   'MADE IN TURKEY'!
Σε μια ακόμη απόδειξη του πόσο τιποτένιοι είναι και πόσο μας μισούν προχώρησαν οι τουρκαλάδες οπαδοί της Τραμπζονσπόρ, οι οποίοι στον αγώνα με την 'ΑΕΚ' σήκωσαν πανό με σαφή αναφορά στην Μικρασιατική Καταστροφή.

Το εν λόγω πανό το περιέφεραν προκλητικά στις εξέδρες καθ όλη τη διάρκεια του ματς και φανατικοί φίλοι της τουρκικής ομάδας, το επιδείκνυαν. 

«Can you swim?» έγραφε το πανό, δηλαδή «Ξέρετε κολύμπι;» με τους επιτελείς της 'UEFA' να επιτρέπουν να περιφέρεται στις εξέδρες, γυρισμένο προς την πλευρά όπου βρίσκονταν οι Έλληνες φίλοι της ΑΕΚ.

Πριν από 2 χρόνια όμως η 'UEFA' είχε δείξει περισσή ευαισθησία και είχε ρίξει… καμπάνα στον ΠΑΟΚ, επειδή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» στον τότε αγώνα με την Σάλκε είχαν σηκώσει πανό για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Το αποτέλεσμα ήταν το κλείσιμο της 'Θύρας 4' στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του «Δικεφάλου» στην Τούμπα και η επιβολή προστίμου 23.000 ευρώ με γελοία προσχήματα… 

Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν, όσον αφορά την… ευαισθησία των υπευθύνων της UEFA. 
Το πανό που έλεγε το αυτονόητο, ότι δηλαδή η Μακεδονία είναι Ελληνική θεωρήθηκε ρατσιστικό, ενώ για το άλλο που ρωτάει τους Έλληνες αν ξέρουν κολύμπι δεν συγκινήθηκε κανείς. ΝΤΡΟΠΗ!!!

Κ.Π.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!