Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ρέ παιδιά εκεί στα ΝΗΣΙΑ μας; Σας έφαγε η γατούλα τήν ΓΛΩΣΣΑ ;... (Η ...γατούλα;)



Έχουν τιγκάρει στα νεοαφιχθέντα «προσφυγάκια» τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από τότε που έγινε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, καθώς – σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία - τον Ιούλιο υπήρξε άνοδος της τάξης του 124% και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου κατά 138%, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τις περιβόητες «Επιτροπές Κατοίκων» κατά της λαθρομετανάστευσης, που είχαν (...) ιδρυθεί σε όλα τα νησιά.

Που… βόσκουν τώρα άρα γε αυτοί οι αρειμάνιοι κυνηγοί κεφαλών, που εξέπεμπαν… SOS για τον αφελληνισμό και την καταστροφή του τουρισμού των νησιών, ωρύονταν για «αποσυμφόρηση» και διοργάνωναν συγκεντρώσεις και πορείες με πομπώδη συνθήματα, τονίζοντας όμως σε κάθε περίπτωση πως δεν είναι «ακραίοι», επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ; 
Γιατί κάνουν 'μόκο' και κρύβονται; 

Προφανώς, επρόκειτο για επίστρατους των τοπικών βουλευτάδων της Νουδούλας, που τώρα παριστάνουν ότι δε συμβαίνει τίποτα! 

Το κακό όμως γι’ αυτούς, είναι ότι ο «κύκλος» στα νησιά είναι μικρός και ο κοσμάκης κατάλαβε τον άτιμο ρόλο που έπαιξαν για να μαζέψουν ψηφαλάκια για τους εργοδότες τους! 

Και ήδη σχηματίζονται νέες επιτροπές πολιτών, πραγματικά ανεξάρτητες και απαλλαγμένες από τα λαμόγια, που ετοιμάζουν στους Κούληδες πολύ «θερμό» φθινόπωρο!


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!