Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

«ΜΑΥΡΑ» ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΑΛΒΙΝΙ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ 10% ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ!


Σχετική εικόνα

Παρά τις ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες των διεθνών τυράννων να μην προκαλούν τον ιταλικό λαό (έχουν απαγορεύσει ρητώς και δια ροπάλου την προσέγγιση «προσφύγων» στην χώρα…), ο Σαλβίνι δεν ξεχνιέται!

Έτσι, σε δημοσκόπηση του ιταλικού ινστιτούτου 'Ixe', η Λέγκα παραμένει πρώτο κόμμα με ποσοστό 30%, αλλά παρατηρείται μια μικρή πτώση της δύναμής της. 

Σχετική εικόνα

Δυστυχώς όμως για το σύστημα, την όποια φθορά της Λέγκας δεν την καρπώνεται το… «συνταγματικό» τόξο της Ιταλίας, αλλά το εθνικιστικό – φασιστικό - κόμμα «Αδέλφια της Ιταλίας» της Τζώρτζια Μελόνι, που έχουν ανεβάσει τις δυνάμεις τους στο 10,5%! 

Αποτέλεσμα εικόνας για georgia meloni

Το «παζλ» των εθνικών δυνάμεων της αντιπολίτευσης συμπληρώνει το κόμμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, το οποίο παραμένει σταθερό στο 7%. 

Αποτέλεσμα εικόνας για MATTEO SALVINI

Προφανώς, αυτά τα τρία κόμματα θα συγκυβερνήσουν την Ιταλία μόλις πέσει αυτή η «ανάπηρη» κυβέρνηση και γίνουν εκλογές – θα είναι δε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη, στην οποία φασιστικό κόμμα θα ανέρχεται στην εξουσία μετά τον Β΄ Π.Π.!

Από κει και πέρα, το κυβερνών Δημοκρατικό Κόμμα δεν ξεπερνά το 20,2%, οι συγκυβερνώντες των 'Πέντε Αστέρων' έχουν περιοριστεί στο 16% της πρόθεσης ψήφου, ενώ το νέο κόμμα του πρώην πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι «Ζωντανή Ιταλία» (φίλου του "δικού μας" Αlexis) εξασφαλίζει μόνο το ...3,6% της πρόθεσης ψήφου.

Σχετική εικόνα

Ας ελπίσουμε να σπάσει σύντομα και η αναλογία 97 προς 3 (97% τα κόμματα του… «συνταγματικού» τόξου – 3% οι εθνικιστές) που διαμορφώθηκε στην Ελλάδα στις τελευταίες εκλογές!

Αποτέλεσμα εικόνας για MATTEO SALVINI


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!