Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

2 0 1 9. Νοσοκομείο πρωτευούσης της Ε.Ε.... 120 ΡΑΝΤΖΑ !!!!!!




Τα μαύρα της τα χάλια έχει (και) η δημόσια υγεία στις εποχές των… αρίστων νεοφιλελεύθερων βουτυρομπεμπέδων του Χάρβαρντ, με τις… λαμπρές σπουδές και τα «βαριά» πτυχία. 
Αποτέλεσμα εικόνας για αττικο νοσοκομειο

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), «η εφημερία της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου στο “Αττικόν” ξεκίνησε χωρίς ελεύθερα κρεβάτια για εισαγωγές, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αναπτυχθούν τελικά 120 ράντζα για την νοσηλεία των ασθενών. 

Η αναμονή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ξεπέρασε τις 8 ώρες και σε πολλές περιπτώσεις οι συνοδοί έπρεπε να μεταφέρουν οι ίδιοι τους ασθενείς από τμήμα σε τμήμα για τις απαραίτητες εξετάσεις, λόγω ανεπαρκούς αριθμού τραυματιοφορέων και νοσηλευτικού προσωπικού».

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει επίσης ότι, κατά τη χθεσινή εφημερία ο Αξονικός Τομογράφος ήταν χαλασμένος, όπως επίσης και πολλά καρότσια μεταφοράς ασθενών.

Ναι, αλλά στο «Υγεία» και στα υπόλοιπα ιδιωτικά θεραπευτήρια που πάνε οι νεοφιλελεύθεροι βουτυρομπεμπέδες, είναι όλα μια χαρά! 

Αποτέλεσμα εικόνας για αττικο νοσοκομειο

Με τα νοσοκομεία που πάει η πλέμπα θα ασχοληθούμε τώρα;


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!