Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝ ΕΧΕΤΕ πολλά ΝΕΥΡΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ! Δομές προσφύγων με...3 πισίνες (!!!), 5 γεύματα ημερησίως και ...ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ, στήνει ο Κωστάκης Μπακογιάννης!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστας Μπακογιάννης
ΓΙΑΤΙ Ο κ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,
ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ
ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Ο Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ;
ΟΜΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;

ΟΡΙΣΤΕ;
ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;
Σε δομές με...3 πισίνες, ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ (!!!!), security και 5 γεύματα ημερησίως (!!!) θα στεγάσει άλλους 300 «πρόσφυγες» ο ...λαθροδήμαρχος της Ν.Δ.!

Αποτέλεσμα εικόνας για πισινεσ
Σχετική εικόνα

Απίστευτα πράγματα προγραμματίζονται εν αγνοία μας και για τα οποία όμως θα κληθούμε να πληρώσουμε. 

Όπως θα ακούσετε στο video (που ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να αφεθεί νά προβληθεί σχεδόν ΠΟΥΘΕΝΑ!) στις καταγγελίες του Ηλία Κασιδιάρη ο σχεδιασμός είναι να ανακαινιστούν στην εντέλεια 320 διαμερίσματα - όχι μόνο στην Αθήνα - αλλά και σε Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Αιγάλεω και όλη σχεδόν την Αττική!

Σχετική εικόνα

Παρακολουθήστε το 'video' στο οποίο φαίνεται ότι έγινε ...καπνός ο κ. K.Μπακογιάννης, χέρι-χέρι με συριζαίους και λοιπούς αριστεριστές, όταν πήρε τον λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων.

Σχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για Κώστας Μπακογιάννης - ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το σχέδιο αφελληνισμού της Ελλάδος από το κύκλωμα Soros και τους εγχώριους υποτακτικούς του (οικογένεια Μητσοτάκη) δεν θα περάσει!



"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!