Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

ΤΙ; ΤΙ; ΤΕΤΑΡΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΟΟΣΑ!

ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΩΝ!


ΚΑΤΑΝΤΙΑ!
ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ!
Τέταρτοι από το τέλος (!!!!!!) κατατάγηκαν οι Έλληνες μαθητές και μαθήτριες στην κατανόηση κειμένου, στα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, σύμφωνα με την διεθνή εκπαιδευτική αξιολόγηση του προγράμματος 'Pisa', που γίνεται κάθε τρία χρόνια μεταξύ των χωρών του Ο.Ο.Σ.Α.!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΥΒΛΑ

Στην έκθεση πήραν μέρος συνολικά περίπου 600.000 μαθητές, αντιπροσωπεύοντας περίπου 32 εκατομμύρια 15χρονους από σχολεία των 79 χωρών και οικονομιών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. 

Στην Ελλάδα, 6.403 μαθητές από 256 σχολεία πήραν μέρος, εκπροσωπώντας 95.370 15χρονους μαθητές.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι επιδόσεις των Ελλήνων μαθητών είναι πολύ χαμηλές και μάλιστα ότι οι επιδόσεις τους βαίνουν συνεχώς μειούμενες από το 2009...

Πιο συγκεκριμένα, η επίδοση των Ελλήνων μαθητών ήταν 457 στην κατανόηση κειμένου (487 μέσος όρος ΟΟΣΑ), 451 στα μαθηματικά (489 μ.ο.) και 452 στις φυσικές επιστήμες (489 μ.ο.). 

Έτσι, ανάμεσα στις 37 χώρες του ΟΟΣΑ η Ελλάδα κατετάγη τέταρτη από το τέλος, ενώ ακολουθούν η Χιλή, το Μεξικό, η Κολομβία και η Ισπανία...

Για να μην το κουράζουμε το θέμα, αυτά είναι τα αποτελέσματα των μαρξιστών ινστρουχτόρων, που κυριαρχούν στην εκπαίδευση από το… σωτήριον έτος 1974 μέχρι σήμερα!


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!