Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ - Δεν θα διακρίνουν την δεξιάν οδόν εκ της αριστεράς.....

Αποτέλεσμα εικόνας για προφητείες εσχάτων χρόνων







ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Ήδη από τις 190 προβολές και μετά (στα 30 περίπου πρώτα λεπτά) ξεκίνησε να παρατηρείται διαφορά ανάμεσα στις προβολές σε ζωντανή ενημέρωση και στις εμφανιζόμενες στο βίντεο. Δείχνουμε αυτό που συμβαίνει - Τα συμπεράσματα δικά σας !!! Ενδεικτικά οι προβολές: 553 εμφανιζόμενες αντί 1180 στη ζωντανή ενημέρωση (3 ώρες και 20'): https://imgur.com/InHlSDw 483 (ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ) εμφανιζόμενες αντί 920 στη ζωντανή ενημέρωση (2 ώρες και 20'): https://imgur.com/0vYy0sE 483 εμφανιζόμενες αντί 819 στη ζωντανή ενημέρωση (2η ώρα): https://imgur.com/ln5M05V 420 εμφανιζόμενες αντί 724 στη ζωντανή ενημέρωση (1 ώρα και 45' μετά): https://imgur.com/b9FVKsX 343 εμφανιζόμενες αντί 544 στη ζωντανή ενημέρωση (1 ώρα και 20' μετά): https://imgur.com/iBJUyYE 259 εμφανιζόμενες αντί 409 στη ζωντανή ενημέρωση (1η ώρα): https://imgur.com/xpjsFo6 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ, ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=y8MoT... =========================================
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΙΔΙΟΤΕΛΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ, ΕΙΤΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ "ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ" ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ " ΤΗΝ ΔΕΞΙΑΝ ΟΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝ ", ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ:

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ, Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Η ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!
(αφήγηση: μακαριστός π. Αθανάσιος Μυτιληναίος)

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΘΗ ΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΗ, ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΗ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΩΣ ΤΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!
Ο ΛΟΓΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΑΤΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ !!!
ΑΜΗΝ Στο βίντεο ακούγονται με τη σειρά οι Προφητείες για τους Κληρικούς των εσχάτων χρόνων, από τους εξής Αγ.Πατέρες της Εκκλησίας μας: - ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΒΒΑ ΙΣΧΥΡΙΩΝΑ (4ος αι. μ.Χ.)
- ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΙΠΠΟΛΥΤΟΥ (2ος-3ος αι. μ.Χ.)
(αφήγηση: μακαριστός π. Ευσέβιος Βίττης)
- ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΒΒΑ ΜΩΥΣΗ (4ος αι. μ.Χ.)
- ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΒΒΑ ΠΑΜΒΩ (4ος αι. μ.Χ.)
- ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΗΦΩΝΟΣ Επίσκ. Κωνσταντιανής (4ος αι. μ.Χ.)
Πηγή: Σελ. 252 "'Ενας Ασκητής Επίσκοπος" Έκδοση Ι.Μ.Παρακλήτου
- ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΛΛΟΥ Ιεροσολύμων (†387 μ.Χ.)
- ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ (†24/8/1779)
Πηγή: Προφητεία 56-57: https://www.impantokratoros.gr/A02E46...
- ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΚΑΙ ΜΥΡΟΒΛΗΤΗ (†12/11/1651)
(ομιλία: μακαριστός π. Σάββας Αχιλλέως)

Λοιπές πηγές μουσικής και βίντεο:

A Legend's Adventure - Mitchell Miller Music

THIS IS A NON-PROFIT VIDEO
Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση.
Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός....

"Παπαφλέσσας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!