Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ΤΟΥΣ Δ Α Ι Μ Ο Ν Ι Ζ Ε Ι Ο ΣΤΑΥΡΟΣ του Χριστού μας!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ "ΟΛΟ ΑΦΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ" , ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ!


ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ";

Μόνο για δύο εβδομάδες (...) παρέμεινε στη θέση του το εικονοστάσι της Παναγίας στη περιοχή ” Βόλτες Βλαμαρής”, στο Βαθύ της Σάμου. 
Οι γνωστοί - (ΨΕΥΔΟ-) άγνωστοι ιερόσυλοι (φανατικοί ισλαμιστές ή κομμουνιστές;) το κατέστρεψαν για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση μήνα!

Παρόμοια είναι η εικόνα και στα υπόλοιπα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου η «μετατροπή της ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική» - για την οποία υπερηφανεύεται ο Κούλης Μητσοτάκης - βρίσκεται σε πολύ… προχωρημένο στάδιο, λόγω της λαθρομεταναστευτικής πλημμυρίδος.  

Όπου υπάρχει εικονοστάσι καταστρέφεται, στο όνομα του… «πολυπολιτισμού»! 

Κι αν τώρα την «πληρώνουν» τα εκκλησάκια και τα εικονοστάσια, στο μέλλον θα βλέπουμε παρόμοιες εικόνες και στις εκκλησίες μας!

Κατά τα άλλα, θα ...«αφομοιωθούν»! Αυτοί θα αφομοιωθούν;


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!