Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, Χ Α Λ Α Σ Ε ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ








ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Και στο βίντεο αυτό, μετά από κάποιες ώρες ξεκίνησε η διαφορά ανάμεσα στις προβολές στη ζωντανή ενημέρωση (που εμφανίζονται στο διαχειριστή μόνο του καναλιού) και στις εμφανιζόμενες στο βίντεο προς τους θεατές. Συγκεκριμένα:

9 ώρες μετά, οι προβολές στο βίντεο εμφανίζονται 1368, ενώ στη ζωντανή ενημέρωση είναι 1770: https://imgur.com/sjZyVrw

10 ώρες περίπου μετά, οι προβολές στο βίντεο παραμένουν ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ στις 1368 ενώ στη ζωντανή ενημέρωση είναι 1900: https://imgur.com/MdE7iU9

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ, ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΕΔΩ:

https://www.youtube.com/watch?v=y8MoT...
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ "ΨΑΛΤΗΡΙΟΥ", ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΑ ΔΑΥΪΔ.

ΣΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΑ ΕΘΝΗ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ-ΔΥΝΑΣΤΗ, ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !!!
ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΨΑΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΜΝΟΛΟΓΙΑ.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ (ΕΣΠΕΡΙΝΟ, ΟΡΘΡΟ, ΩΡΕΣ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
ΜΕ ΠΙΣΤΗ, ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ,
ΟΙ ΨΑΛΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΨΑΛΜΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ Ο ΚΑΠΠΑΔΟΚΗΣ (Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ). ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΨΑΛΜΩΔΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΑΜΗΝ !!! Μπορείτε να διαβάσετε όλους τους Ψαλμούς του Ψαλτηρίου, με ερμηνεία στη νεοελληνική εδώ:
Η ερμηνεία για κάθε Ψαλμό του Ψαλτηρίου σύμφωνα με τον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη:
http://www.saint.gr/73/texts.aspx

Μουσική βίντεο:
Arrival To Earth - Steve Jablonsky
THIS IS A NON-PROFIT VIDEO
Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση.
Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός...


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!