Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Λίγο τσίπα ρέ! Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΚΟΜΙΣΣΙΟΝ – ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ....ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ: "ΚΥΛΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ
ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ"....

Η μόνιμη «καραμέλλα» που χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια η προπαγάνδα της αριστεράς για να βάλει στο φιλότιμο τους Έλληνες και να αποδεχθούν τον εποικισμό της χώρας, είναι η ανίερη και ανιστόρητη σύγκριση (!) των Μικρασιατών και Ποντίων προσφύγων που ήρθαν στην Πατρίδα διωγμένοι από τους Τουρκαλάδες, με τους σημερινούς υποτιθέμενους «πρόσφυγες», από τις διάφορες χώρες της Ασίας και της Αφρικής!

Σχετική εικόνα
Η ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ κ.ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝ.ΑΜΥΝΗΣ
ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΪΕΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΔΗΛΩΣ ...ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ κ.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΣΧΟΙΝΑ "ΜΑΣ"....

Σχετική εικόνα

Στην ψοφοδεξιά φαίνεται πως… ζήλεψαν και το «επιχείρημα» αυτό το χρησιμοποίησε κατά την ομιλία του στο 13ο Συνέδριο της Νουδούλας και ο επίτροπος Σχοινάς, που έστειλε ο Μητσοτάκης στην Κομισσιόν. Ιδού τι είπε ο… «εθνικόφρων»:

«Η Μόρια μάς πληγώνει βαθιά, αλλά οι φαιδρότητες των 'μπάρμπεκιου' δεν είναι συμβατά με ένα έθνος που ενσωμάτωσε τους πρόσφυγες ιστορικά».

Αποτέλεσμα εικόνας για μαργαρίτης σχοινάς

Να τον χαίρονται και να τον καμαρώνουν οι… «εθνικόφρονες» ψηφοφόροι της Νουδούλας!


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!