Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΝ φθάνει που του ...ΕΧΤΙΣΑΝ (!!!) τό γραφείο και ζήτησε και ..."συγνώμη" !!!! (Γιά γέλια οι Νουδούληδες!)



Την είσοδο των γραφείων της τοπικής οργάνωσης Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Νουδούλας… έχτισαν «γκρουπούσκουλα» της άκρας αριστεράς – αυτά που θα… εξαφάνιζε ο Κούλης Μητσοτάκης. Παράλληλα, έγραψαν και διάφορα συνθήματα στους τοίχους.

Εν συνεχεία, δημοτικός σύμβουλος της Νουδούλας έφερε το ζήτημα στο δημοτικό συμβούλιο, για να υπάρξει… καταδικαστικό ψήφισμα – λες και μ’ αυτό θα… τρομάξουν τα «γκρουπούσκουλα».

Το ενδιαφέρον βεβαίως δεν είναι σ’ αυτή την βλακώδη «πρωτοβουλία», αλλά στα λεγόμενα του βουλευτή της Νουδούλας στην περιοχή (Β΄ Πειραιά), Δ. Μαρκόπουλου, που σύμφωνα με κάποιο φερέφωνο «κλήθηκε για να στηρίξει πολιτικά την δράση» στο δημοτικό συμβούλιο.

Αντί, λοιπόν, ο ψοφοδεξιός βουλευτής να επιτεθεί στα «γκρουπούσκουλα», τους ζήτησε ταπεινά να δείξουν έλεος και να μην ξεφτιλίζουν την Νουδούλα, γιατί «ως κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά έβαλε τέλος στην ασυδοσία της Χρυσής Αυγής» και γιατί «το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα έχουν μακρά δημοκρατική παράδοση και θρήνησαν τον Φύσσα».

Αυτή είναι η ψοφοδεξιά! 
Και το μόνο που ξέρει είναι να εκλιπαρεί τους αριστερούς πολιτικούς της επιβήτορες για έλεος, γι’ αυτό κι εκείνοι την έχουν μονίμως στην… φάπα και στην… κλωτσιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!