Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ (!) ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!


ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ;
ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ;
ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ;
ΠΟΥ;
ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ!

Οδηγίες προς τον Στρατό να μην εμποδίζει τους λαθρομετανάστες στον Έβρο!

Δεν συμβαίνουν τυχαία όλα αυτά που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας. 
Και δεν είναι μόνο καρπός της ανικανότητος της εξουσίας του κράτους των Αθηνών η μαζική εισβολή με παράνομο τρόπο αλλοδαπών στην χώρα μας...

Αυτοί που μας κυβερνούν, υπηρετούν τις εντολές της “Παγκοσμιοποίησης” και αυτό αποδεικνύεται από στοιχεία και αποκαλύψεις που έρχονται στην επικαιρότητα όπως η αποκάλυψη που θέλει άμεση απάντηση από την ηγεσία του Στρατού και την κυβέρνηση, στην οποία προχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σπάρτακος – Παράταξη Πολιτών» Κώστας Καραΐσκος για τον Δήμο Κομοτηνής. 

O κ. Καραΐσκος καταγγέλλει πως έχουν σταλεί οδηγίες προς τις μονάδες των συνόρων σύμφωνα με τις οποίες οι οδηγοί του Ελληνικού Στρατού καλούνται να μην αντιδρούν όταν εμφανίζονται ενώπιον τους «Παρανόμως Εισελθόντα Πρόσωπα – Π.Ε.Π.» (έτσι βάφτισαν τώρα τους λαθρομετανάστες) και εάν χρειαστεί να ...ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ  τα οχήματα τους!!!!


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!