Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Η α π α γ ο ρ ε υ μ έ ν η συνέντευξη του προέδρου Άσσαντ στην ιταλική κρατική τηλεόραση! ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ νά τήν μεταδώσουν!!!!!

Σχετική εικόνα
Π Ρ Ω Τ Ο Τ Υ Π Ο ;
ΠΡΩΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΗ
ΙΤΑΛΙΔΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,
ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ,
ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙ ΕΛΕΓΕ
Ο ΑΣΣΑΝΤ,
 ΔΕΝ ..."ΒΑΣΤΑΞΑΝ" ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ!
Κ Ο Τ Ε Σ  MADE IN ITALY !
(OΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ Η 'ΕΝΙ',
ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΜΟΛΙΣ
"ΓΑΥΓΙΣΕ" Η ΑΓΚΥΡΑ....)


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Αποτέλεσμα εικόνας για Monica Maggioni with Assad

«Η κρατική ραδιοτηλεόραση - RAI, πρώτα παίρνει συνέντευξη
από τον...
πρόεδρο της Συρίας Άσαντ με απεσταλμένη
την Monica Maggioni (πρώην πρόεδρο της Rai), στην συνέχεια αποφασίζει να ...ΜΗΝ την μεταδώσει!

Ποιός παρενέβη; 

Π ο ι ό ς    κ υ β ε ρ ν ά ε ι   στην Ιταλία; 

Τό 'Στέϊτ Ντιπάρτμεντ'; 

Οι Βρυξέλλες;





Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο; 

Περιμένουμε μια απάντηση.»

Marco Rizzo
Γενικός Γραμματέας Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας



«ΔΙΕΘΝΗ - Η Δαμασκός θα μεταδώσει τη συνέντευξη στον Άσαντ, που η 'RAI' δεν θέλει να μεταδοθεί.

Η συνέντευξη έπρεπε να μεταδοθεί στην RAINews, αλλά όλα ανατράπηκαν, προκαλώντας την οργή της Συριακής κυβέρνησης»
(AGI – Italian Journalist Agency)

Με την παραπάνω είδηση από το έγκυρο ειδησεογραφικό ιταλικό πρακτορείο "AGI" (έτος ίδρυσης 1950), συνοδεύει την αγανάκτησή του ο Marco Rizzo, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ιταλία, για τη στάση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης απέναντι στον πρόεδρο Άσσαντ και τον Συριακό λαό.

Σχετική εικόνα

Σκάνδαλο χωρίς προηγούμενο και να μην έχει συμβεί ποτέ στη σύγχρονη ιστορία της Ιταλίας....
Είναι πλέον φανερός ο ρόλος που διαδραματίζει η νεοταξική "αριστερά της Εποχής μας". Αρκεί να θυμηθούμε τη χυδαία λογοκρισία της πάλαι ποτέ αριστερής-επαναστατικής εφημερίδας "Il Manifesto" (η Λουτσιάνα Καστελίνα της ιστορικής εφημερίδας ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ), για να υπερασπιστεί την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας 


Διεθνές πολιτικό σκάνδαλο η απαγόρευση μετάδοσης της συνέντευξης του Άσαντ στην ιταλική τηλεόραση...

Ουδόλως "απασχολεί" τα ελληνόφωνα ΜΜΕ και τους εγχώριους "δημοσιογράφους" και "αναλυτές" με τα μόνιμα στασίδια στα παράθυρα των τηλεοπτικών σταθμών...

Άλλωστε, στην Ελλάδα-αποικία του διευθυντηρίου, το σύνολο των πολιτικών κομμάτων έχει δώσει δείγματα γραφής στον "αγώνα εναντίον του αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος Άσσαντ"...


Πως να ξεχάσουμε ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις που εγκαθίδρυσε το 4ο Ράιχ κι όλους του υπουργούς των Εξωτερικών που πήραν ενεργά μέρος στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον του λαού της Συρίας;


Κυριακή 1 και Δευτέρα 2 Δεκέμβρη ο Antonio Di Bella, Διευθυντής της 'RaiNews24', ενεργοποιεί τον μηχανισμό των διεθνών σχέσεων της κρατικής ραδιοτηλεόρασης στο κανάλι 'all news' για έχουμε τη συνέντευξη του προέδρου της Συρίας στην δημοφιλή εκπομπή "Checkpoint" και προετοιμάζεται μια ζωντανή σύνδεση με την Lucia Goracci από την Κωνσταντινούπολη και με το στούντιο της Ρώμης με τον Francesco Strazzari, καθηγητή Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Sant'Anna της Πίζας, ώστε να υπάρξει σχολιασμός των όσων θα ειπωθούν στη συνέντευξη του προέδρου Άσσαντ.

Τη Δευτέρα το απόγευμα κι ενώ ο καθηγητής Strazzari ταξιδεύει για την Ρώμη, ώστε να βρίσκεται στο στούντιο της κρατικής τηλεόρασης για να σχολιάσει τα λεγόμενα στη συνέντευξη του προέδρου Άσαντ, ακούει την είδηση πως η δημοφιλής εκπομπή "Checkpoint" ακυρώνεται. 

Το μέλος της Διοίκησης της κρατικής ραδιοτηλεόρασης Fabrizio Salini, ανακοινώνει: "Δεν δόθηκε καμία ανάθεση διεξαγωγής συνέντευξης από την Rai. 
Εξ άλλου δεν θα μπορούσε να συμφωνηθεί μια ημερομηνία προβολής της".

Απόψε και επειδή θα μεταδοθεί από τα Συριακά μέσα η συνέντευξη... ίσως κατανοήσουμε τι "μεγάλο κακό" θα προξενούσε στη δύση η "ανάκριση" του προέδρου Άσσαντ, ώστε «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»... όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας!

&

'ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!