Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Η ισραηλινή 'Μοσσάντ', α ν α δ ι ο ρ γ α ν ώ ν ε ι την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών 'ΜΙΤ'! Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά για να ΜΗΝ ξ ε χ ν ι ώ μ α σ τ ε....

Ο Ρομάν Πέτκο, ανώτερος αξιωματούχος βουλγαρικού κόμματος της μειοψηφίας «Εναλλακτική για τη Βουλγαρική Αναγέννηση» [βουλγαρικά: АБВ – Алтернатива за Българско Възраждане], έγραψε πρόσφατα στον προσωπικό λογαριασμό του στο 'Twitter', ότι έχει πληροφορίες σχετικά με την συνεργασία μεταξύ της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ (Mossad) με την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών (Millî İstihbarat Teşkilatı – MİT).

Προφανώς οι πληροφορίες του ανακτήθηκαν από την Τουρκία.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μετά από μια μυστική συνάντηση μεταξύ του διευθυντή της Μοσάντ (Yossi Cohen) και του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας (Synyrly Davutoglu) στην Σουηδία, οι διελεύσεις εμπειρογνωμόνων της 'Μοσσάντ' από τα αεροδρόμια της Τουρκίας έχουν αυξηθεί «περισσότερο από ποτέ» και σημαντικοί ισραηλινοί αξιωματικοί φέρεται να έχουν αναλάβει την αναδιοργάνωση των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Ειδικότερα, προτάθηκε η αύξηση κατά 7% του ανθρωπίνου δυναμικού και της οργανωτικής δομής της MİT.

Κατά το παρελθόν έτος υπήρξε άμεσο αποτέλεσμα των μέτρων που ελήφθησαν μετά από τις διαβουλεύσεις με τους εμπειρογνώμονες της Μοσσάντ.

Ο Βούλγαρος πολιτικός άφησε να εννοηθεί, ότι η φερόμενη συνεργασία πρέπει να εξετασθεί στο πλαίσιο των τρομοκρατικών επιθέσεων που πραγματοποιούνται στη χώρα, προσθέτοντας «φυσικά η αύξηση της ασφάλειας στην Τουρκία και η μείωση των εκρήξεων και των αιμορραγιών στη χώρα είναι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα των δράσεων αυτών».

Πηγή: echedoros-a.gr (Από τον Μάιο τού 2016 τα λέμε, αλλά... κάποιοι, λοβοτομημένοι - ίσως και ξεφτιλισμένοι, «νομίζουν» ότι, οι Ισραηλινοί, είναι... «φίλοι μας». 

Εδώ είναι... «φίλοι μας» οι Τούρκοι !!! 

(Σιγά τώρα...). 
Εσείς, να γνωρίζετε πάντως, ότι, ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΗ, ΑΓΡΙΑ, ΤΟΥΡΚΟ - ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Μην πείτε ότι, δεν σάς το λέγαμε συνεχώς...

http://esxatianasxesi.blogspot.com/2020/01/blog-post_51.html


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!