Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Σ ά λ ο ς στην Ρωσία για παιδική κούκλα με… ανδρικά γεννητικά όργανα (!!!) κάτω από το φόρεμα της! Ε Λ Ε Ο Σ !


Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟ ΑΠΩΓΕΙΟ ΤΗΣ!
ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΟΜΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ; ; ; 

«Τσουνάμι» από οργισμένα σχόλια προκάλεσε στα social media μία παιδική (!) κούκλα που πωλείται σε παιχνιδάδικο της Σιβηρίας, η οποία, ως φαίνεται, είναι η πρώτη… τρανσέξουαλ κούκλα που κυκλοφόρησε στην Ρωσία! 

 Φωτογραφίες της από τα ράφια στο κατάστημα «Planeta Igrushek» (Πλανήτης παιχνιδιών) του Novosibirsk, έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες. 

Σε αυτές φαίνεται μια κούκλα με κοριτσίστικα χαρακτηριστικά προσώπου και μακριά ξανθά μαλλιά, η οποία φοράει ένα κόκκινο φόρεμα με κίτρινα πουά. 

Όμως, μανάδες, που κατέβασαν το εσώρουχο της κούκλας, διαπίστωσαν ότι φέρει ανδρικά γεννητικά όργανα! 

Το παιχνίδι, που πιστεύεται ότι είναι μια από τις πρώτες… τρανσέξουαλ κούκλες που κυκλοφόρησαν παγκοσμίως, «έβγαλε» την πλειονότητα των χρηστών των social media από τα ρούχα τους! 

Πολλοί κατηγόρησαν το κατάστημα που την πουλάει ότι προσπαθεί «να αλλάξει την κοινωνία» κάνοντας «πλύση εγκεφάλου» στα παιδιά, ενώ χαρακτήρισαν την κούκλα «ανάρμοστη». 

Υπήρξαν, ωστόσο, και εκείνοι που έφτασαν στο σημείο να συστήνουν στους γονείς να βάλουν τα βλαστάρια τους να «ευνουχίσουν» την κούκλα με… παιδικά ιατρικά εργαλεία! 

[ΠΗΓΗ:https://gritdaily.com/transgender-doll-with-penis-outrages-social-media-users/]

ΣΧΟΛΙΟ. 
Μυρίζομαι ότι θα βγεί η εταιρεία και θα μιλήσει για ...λάθος μπροστά στην γενική κατακραυγή, όμως είναι τόσο πονηρές οι εποχές που ζούμε που δύσκολα ο κόσμος μπορεί να δεχθεί τέτοια περίεργα λάθη.... 
Η νεοταξίτικη πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας προωθείται συστηματικά στα παιχνίδια, στο σχολείο, στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και παντού...

http://koukfamily.blogspot.com/2020/01/blog-post_807.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!