Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

ΤΟ FACEBOOK ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΛΒΙΝΙ! ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ… «ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΕ ΜΙΣΟΣ»! (Μά, τί μας θυμίζει, τί μας θυμίζει;)



Δεν ασκεί λογοκρισία μόνο στην Ελλάδα  το 'Facebook'. 
Ασκεί την ίδια σκληρή λογοκρισία και σε άλλες χώρες, και μάλιστα χωρίς καμμιά διάκριση! 

Το Facebook, λοιπόν, επικαλούμενο… διαμαρτυρίες και σχετικό αίτημα μεγάλου αριθμού χρηστών του, αποφάσισε να «κατεβάσει» 'βίντεο' στο οποίο ο Ματέο Σαλβίνι χτυπά το θυροτηλέφωνο του σπιτιού μιας οικογένειας Τυνήσιων, η οποία ζει στην Μπολόνια, διότι έκρινε ότι «αποτελεί προτροπή σε μίσος».

Αποτέλεσμα εικόνας για matteo salvini

Αποτέλεσμα εικόνας για matteo salvini

Ο Σαλβίνι όμως δεν… συμμορφώνεται με τις επιταγές της 'Νέας Τάξης Πραγμάτων', παρά τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται από τα φερέφωνά της. 

Αποτέλεσμα εικόνας για matteo salvini

Κι όπως δήλωσε χθες: «θα ξαναέκανα όλη την προεκλογική εκστρατεία στην Εμίλια Ρομάνια ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της βραδιάς που χτύπησε στο θυροτηλέφωνο».

https://ethnikismos.net/2020/01/29/%CF%84%CE%BF-facebook-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CE%B9/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!