Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Τελεία & παύλα! Ο Προστάτης του Λαού και Κυβερνήτης των «ΟΧΙ» Ιωάννης Μεταξάς, δ ο λ ο φ ο ν ή θ η κ ε από τους Άγγλους!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ!
Ο "ΙΑΝΟΣ" ΤΣΩΡΤΣΙΛΛ, ΣΤΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΩ.ΜΕΤΑΞΑ !!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΟΥ
ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
ΟΣΟΙ ΗΛΙΘΙΩΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ,
ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΛΗΜΕΝΟΙ!

O Ιωάννης Μεταξάς, έγινε πρωθυπουργός, με την ψήφο της Βουλής. 
Ο αρχηγός του κόμματος, των Ελευθεροφρόνων, στις εκλογές της 26ης Ιανουαρίου 1936 είχε λάβει το 3,94% των ψήφων και εξέλεξε 7 βουλευτές.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Ο Βασιλιάς Γεώργιο Β’ μετά το θάνατο του Δεμερτζή στις 13 Απριλίου, του ανέθεσε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και ο Μεταξάς έλαβε την ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή με 241 ψήφους υπέρ, 16 κατά και 4 αποχές. 

Το Κόμμα των Ελευθεροφρόνων δέκα χρόνια πριν, στις εκλογές του 1926 είχε λάβει το 15% και ήταν "Μεγάλο Κόμμα". 

Η αναστολή των άρθρων του συντάγματος και η δικτατορία της 4ης Αυγούστου αποφασίστηκαν από τους Άγγλους, τον Βασιλιά, και τον Παπάγο του. 
Εκείνοι έκαναν την δικτατορία και όχι ο Μεταξάς. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Β'

Ο Μεταξάς, μόλις δέκα χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, θεμελίωσε το κοινωνικό κράτος με το ΙΚΑ, την καθιέρωση του 8ωρου, την αργία της Κυριακής, την δεκαπενθήμερη πληρωμένη άδεια, την απαγόρευση εργασίας των ανηλίκων, ενώ διέγραψε τους τοκογλυφικούς τόκους και κατάργησε την προείσπραξη του φόρου του ελαιολάδου, που είχαν επιβάλει οι ξένοι «δανειστές». 

Αυτός ήταν ο "φασίστας" Ιωάννης Μεταξάς, που έθεσε την Εθνική Ανεξαρτησία την Αξιοπρέπεια και το Συμφέρον του Ελληνικού Λαού πάνω από τα ξένα συμφέροντα. 

Το 1936 η Εθνική κυβέρνηση του Μεταξά, αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του χρέους της Ελλάδος στην βελγική τράπεζα 'Societe Commerciale de Belgique' και προσέφυγε στο Διαρκές Δικαστήριο Διεθνούς Δικαιοσύνης. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Societe Commerciale de Belgique

Στο υπόμνημα της η Κυβέρνηση της Ελλάδος , τόνιζε ότι προέχουν, «τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού, η προστασία της υγείας και η εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας», και ότι «ανάμεσα στην πληρωμή του χρέους και στην εξασφάλιση για το Λαό κατάλληλης διοίκησης και των προϋποθέσεων για ηθική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, επέλεξε το δεύτερο», διότι, «καθήκον του Κράτους είναι, να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία των βασικών δημοσίων υπηρεσιών, υπερτερεί έναντι της πληρωμής των χρεών».

(ΑΡΚΕΤΕΣ δεκαετίες μετά, ο Πρόεδρος της Αργεντινής Νέστωρ Κίρχνερ, γιά να τεκμηριώσει τήν άρνησή του γιά καταβολές τεραστίων οφειλών της πατρίδος του στους διεθνείς ΜΕΓΑΛΟΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, επικαλέσθηκε εκείνη τήν ΓΕΝΝΑΙΑ πράξη του Ιω.Μεταξά πρός τήν βελγική Τράπεζα!)

Την Δευτέρα 28η Οκτωβρίου, στις 3 το πρωΐ ο Μεταξάς αφού διάβασε το ιταλικό τελεσίγραφο απάντησε γαλλικά «Allors c' est la guerre» που έμεινε στην Ιστορία ως «ΟΧΙ».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Στις 31 Δεκεμβρίου 1940, την 63η ημέρα του πολέμου, είπε το τρίτο ΟΧΙ, στην βοήθεια των Άγγλων και για αυτό τον δηλητηρίασαν. 
Εγραψε τοτε στο ημερολόγιο του. 

« Οι Αγγλοι πιέζουν να φέρουν δυνάμεις. 
Πιέζουν δια ένα σύνταγμα αντιαεροπορικόν και ένα λόχον τανκς δια Θεσσαλονίκην. 

Δεν έχουν τίποτε άλλο. 

Αποκρούομεν δια γνωστούς λόγους, λέγουν ότι Κυβέρνησίς των επιμένει. 
Φρασεολογία Αρχιστρατήγου. 

Είσθε με την Κυβέρνησίν μας εις πλήρη αντίθεσιν γνωμών. 
Το επανέλαβε τρεις φορές κατά την μακράν συζήτησιν - ομαλωτάτην - κατά την οποίαν υπερίσχυσα. 

Διαβεβαιώ ότι δεν θα κάνωμεν ποτέ χωριστήν ειρήνην και ότι δεν παλεύομεν δια την νίκην, αλλά δια την τιμήν και μόνον. 

Ο Πάλερετ μου έσφιξε το χέρι. 

Αποτέλεσμα εικόνας για british ambassador Palairet

Ο Ουέιβελ με συνεχάρη. 

Σχετική εικόνα

Και οι δύο συγκινημένοι. 

Μεσημέρι πρόγευμα εις Πάλερετ. 
Εχει γούστο με όλα αυτά να με ξαναβγάλουν οι εν Λονδίνω γερμανόφιλον!» 

Οι «εν Λονδίνω» φοβούμενοι μια εκκεχειρία και επάνοδο της Ελλάδας στην ουδετερότητα τον δολοφόνησαν. Απέναντι σε αυτή την αλήθεια, εκτός των γνωστών ηλιθίων αντιπαρατάσσεται όλο τα χαφιεδότσουρμο των εν Ελλάδι πρακτόρων. 
Και είναι πολλοί.

Η δολοφονία του Μεταξά επιβεβαιώθηκε από την νεκροψία που έκανε με την άδεια της κυβέρνησης Τσολάκογλου, ο Γερμανός καθηγητής Χάνς Έππινιγκερ, 

Αποτέλεσμα εικόνας για dr.Hans Eppinger

που διαπίστωσε την παρουσία δηλητήριου βραδείας προσβολής, που χρειάζεται δυο-τρεις εβδομάδες για να προκαλέσει τον ΘΑΝΑΤΟ και το οποίο προκαλεί  κ α τ ά ρ ρ ε υ σ η   του ανοσοποιητικού, π ρ ο σ β ά λ ε ι   τα ζωτικά όργανα και προκαλεί την εμφάνιση κηλίδων στο δέρμα των θυμάτων, πριν από το θάνατο τους. 

Το πόρισμα της νεκροψίας Έππινιγκερ εξακολουθεί να παραμένει στο σκοτάδι, ενώ θα έπρεπε να περιλαμβάνεται και στα σχολικά εγχειρίδια.

Το ίδιο δηλητήριο με αυτό που σκότωσε τον Μεταξά εντόπισαν οι τρείς ιατροί που έστειλε ο Χίτλερ στην Σόφια για να σώσουν τον βασιλιά Μπόρις. 

Το δηλητήριο μπορεί να του δόθηκε κατά το πρόγευμα στην αγγλική πρεσβεία, μπορεί και μια από τις επόμενες τις επόμενες ημέρες στην οικεία του γνωστού (...) εκδότου. 

Πάντως την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, την 82α ημέρα του πολέμου αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου κατά την οποία ενεκρίθη η ρηματική διακοίνωση της 18ης Ιανουαρίου. 

Όπως αποκάλυψα τον Απρίλιο του 2011 στο κανάλι 'Μπλού Σκάϊ', ο Ιωάννης Μεταξάς δολοφονήθηκε στο σπίτι του σταθμάρχη της 'SoE' και εκδότου Δημητρίου Λαμπράκη, (πατρός του Χρήστου Λαμπράκη, του δημιουργού του Μεγάρου Μουσικής). 

Όπως αποκάλυψα, το δηλητήριο του δόθηκε μέσα σε πορτοκαλάδα που του προσέφερναν όταν πήγε επίσκεψη στο σπίτι του Δημητρίου Λαμπράκη, λίγο πριν ασθενήσει. 

Ορισμένοι αμφισβητούν την δολοφονία και ζητούν «αποδείξεις». 
Απόδειξη, αποτελεί η ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξαν οι Γερμανοί, που μετά την κατάληψη των Αθηνών προέβησαν σε εκταφή του Μεταξά. 

Το ωραίο, με τους πράκτορες , είναι ότι το επίσημο γερμανικό έγγραφο της νεκροψίας δεν βρίσκεται στα χέρια του ελληνικού Κράτους...

(ΓΙΑΤΙ ΑΡΑ ΓΕ;) 

Ο Μεταξάς, ήταν το πρώτο θύμα της 'SoE'. 

Δηλητηριάστηκε με την ίδια «ουσία», που σκότωσε τον βασιλέα Μπόρις της Βουλγαρίας 

Σχετική εικόνα

και τον Χάϊντριχ στην Πράγα και που προκαλούσε γενική κατάρρευση του ανοσοποιητικού, και συνδεόταν με την τοξίνη «κλοστρίντιουμ μποτουλίνουμ» που προκαλεί την αλλαντίαση. 

Οι Βρετανοί εκαναν εκατοντάδες μυστικά πειράματα με βακτήρια που παραμένουν απόρρητα. 
Το βακτήριο «κλοστρίντιουμ μποτουλίνουμ» παράγει νευροτοξίνες που είναι πολύ ισχυρές. 

Ποσότητα μικρότερη από 1 mg είναι θανατηφόρα για τον άνθρωπο. 
Τα πειράματα της 'SoE' ήταν μυστικά και ακόμα αποτελούν εθνικό μυστικό την Αγγλία...


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!