Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Χριστιανός συγγραφέας μιλάει για το βιβλίο του «Γιατί ο Θεός Μισεί τα Ανοιχτά Σύνορα»..... (video)Συγγραφέας του βιβλίου “Why God Hates Open Borders” είναι ο Francis Myles, ένας Αφρικανός πάστορας και συγγραφέας που κατοικεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Λειτουργεί σε εκκλησία της Αριζόνα και συνεπώς έχει ζήσει από κοντά το φαινόμενο της μαζικής εισροής παράνομων μεταναστών από τα σύνορα με το Μεξικό και τα αποτελέσματα που έφερε μεταξύ των οποίων είναι η αύξηση της εγκληματικότητoς.


Όπως γράφει στην προσωπική ιστοσελίδα του, η ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ από τον Donald J. Trump, είτε είσαι φίλος, είτε εχθρός, είναι ένα προφητικό σημείο για όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν – τον παγκόσμιο αγώνα για την ψυχή των εθνών μεταξύ εκείνων που πιστεύουν στην εθνική κυριαρχία και εκείνων που πιστεύουν στην ανοικτά σύνορα και σε μια κοινωνία χωρίς σύνορα. 

Στο βιβλίο «ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΙΣΕΙ ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ», ο Francis Myles δείχνει το πνευματικό υπόβαθρο των σημερινών γεγονότων που οδηγούν σε μια πορεία προς τα ανοιχτά σύνορα από τους παγκοσμιοποιητές και τους «προοδευτικούς» / αριστερούς. 

Αναλύει το πρόβλημα των «ανοιχτών συνόρων» από βιβλική άποψη για να βοηθήσει τους πιστούς να καταλάβουν τι διακυβεύεται πραγματικά.

Στο παρακάτω βίντεο ο Myles, (που ήρθε ως νόμιμος μετανάστης από την Ζάμπια) επιχειρηματολογεί υπέρ των θέσεών του, λέγοντας ότι η θεωρία των «ανοιχτών συνόρων» αφενός μεν «εξαγιάζει» την παρανομία επιβραβεύοντας την κατάλυση κάθε νομιμότητας, κάτι στο οποίο είναι αντίθετος ο Θεός, αφετέρου καταλύει αυτή καθαυτή την έννοια και χρησιμότητα των συνόρων (ορίων) κάτι στο οποίο επίσης είναι αντίθετος ο Θεός. 

Περιγράφει τον Νιμρώδ (Νεβρώδ), βασιλιά της Βαβυλώνας (Γένεσις 10:8), ως τον πρώτο εμπνευστή της παγκοσμιοποίησης, τα σχέδια του οποίου χάλασε ο Θεός συγχέοντας τις γλώσσες των ανθρώπων όταν έχτιζαν τον Πύργο της Βαβέλ. 

Ο Θεός, ο οποίος δημιούργησε τον κόσμο και τον άνθρωπο, έκανε τα έθνη και είναι Αυτός που όρισε «τα οροθέσια της κατοικίας των αυτών» για να ζητήσουν τον Κύριο, όπως ανέφερε στο κήρυγμά του στην Αθήνα ο Απ. Παύλος (Πράξεις 17: 26,27). 

Συνεπώς, είναι ο διάβολος αυτός που θέλει την κατάργηση των συνόρων και την διάλυση των εθνών. 
Στην ουσία τους καταστρέφει την ταυτότητα. 

Με το ίδιο σκεπτικό, καθώς τα σύνορα προστατεύουν τον πολιτισμό ενός έθνους, με τα «ανοιχτά σύνορα» καταστρέφονται όλοι οι πολιτισμοί. 

Αναφέρεται ακόμα και στην ιστορία του πλουσίου και του Λαζάρου (Κατά Λουκάν 16:19-31) όπου βλέπουμε να υπάρχουν δύο διαφορετικές "χώρες" για αυτούς που πεθαίνουν, μεταξύ των οποίων υπάρχει "χάσμα", ώστε ο ένας δεν μπορεί να μεταβεί στην "χώρα" του άλλου. 

Υπερασπίζεται τον Τραμπ από τις κατηγορίες των αντιπάλων του ότι είναι “bigot” (μισαλλόδοξος) επειδή θέλει να χτίσει τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, λέγοντας ότι εάν ο Τραμπ είναι μισαλλόδοξος, τότε και ο Νεεμίας είναι μισαλλόδοξος, επειδή ήθελε να χτίσει τείχος στην κατεστραμμένη Ιερουσαλήμ. 

Τονίζει επίσης ότι από την μαζική παράνομη μετανάστευση αυτοί που ζημιώνονται περισσότερο είναι οι άνθρωποι του δικού του χρώματος και οι ισπανόφωνοι, διότι χάνουν δουλειές. 

Τέλος, ότι ο διάβολος θέλει - σε επίπεδο κοινωνίας και ηθικής - την κατάργηση κάθε ορίου, όπως αυτού μεταξύ των δύο φύλων και ότι το γκρέμισμα κάθε ορίου και φραγμού γενικότερα στην ζωή, φέρνει την αφαίρεση κάθε προστασίας και τελικά το χάος. 

Καθώς λέει το βιβλίο του 'Εκκλησιαστoύ' (10:8) όποιος "καθαιρεί φραγμό" θα δαγκωθεί από φίδι. 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!