Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Φ ο β ε ρ ή ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από Λέσβο...!!! Τα ζώα που ΚΛΕΒΟΥΝ και ΣΦΑΖΟΥΝ οι λαθρομετανάστες ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ σε αυτοσχέδια «κρεοπωλεία» ΜΕΣΑ στους καταυλισμούς...!!! Ν Τ Ο Κ Ο Υ Μ Ε Ν Τ Ο...!!!

ΑΡΧΕΣ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;


ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑ ΓΕ;
Κράτος εν κράτη μέσα στους καταυλισμούς και οι φωτογραφίες αδιάψευτος μάρτυρας, για το τι ακριβώς συμβαίνει αυτή την στιγμή στα νησιά μας και ειδικά στην Μόρια.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΟΡΙΑ

Κι από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες δεν πουλάνε μόνο  κ λ ε μ μ έ ν α  κρέατα αλλά και αλεύρι, προφανώς και άλλα προϊόντα, που δεν νομίζουμε ότι τα έχουν αγοράσει από χοντρέμπορους...


«Τα ζώα που κλέβουν οι κατατρεγμένοι, από τις αγροτικές περιφέρειες Μόριας και Αφάλωνος, σφάζονται και πωλούνται σε αυτοσχέδια κρεοπωλεία, μέσα και έξω από το ΚΥΤ, κάτω από τη μύτη των αρχών που υποτίθεται δε γνωρίζουν τίποτα...» λέει ο Μάκης Παυλέλης που δημοσιοποιεί τις εικόνες που αναδεικνύουν την τραγική πραγματικότητα.

Αποτέλεσμα εικόνας για blind person images
MA OΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ..."ΤΥΦΛΟΙ";

Υπενθυμίζουμε, ότι οι καταγγελίες για σφαγμένα και κλεμμένα ζώα στις περιοχές γύρω από τους καταυλισμούς είναι καθημερινές. 

Όμως με την σημερινή καταγγελία έρχεται να ανατραπεί ένα έτσι κι αλλιώς γελοίο επιχείρημα των υποστηρικτών της λαθρομετανάστευσης, ότι κλέβουν γιατί πεινάνε... 

Κλέβουν και τα πουλάνε. 

Κι αυτό πέρα από την πραγματική του σημασία έχει και Νομική διαφορά!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΟΡΙΑ

Δείτε τις φωτογραφίες από την κλεμμένη πραμάτια στα αυτοσχέδια «μαγαζιά« της Μόριας...


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!