Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

ΝΕΑ ΑΝΤΙΡΩΣΣΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ “MR. BITSCOIN” ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!.......




Παρ΄ότι η ρωσσική κυβέρνηση προειδοποίησε με όλους τους τρόπους τους αμερικανόδουλους γραικύλους των Αθηνών να μην το κάνουν, τελικά αυτοί αποφάσισαν – καλυπτόμενοι πίσω από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας - να εκδώσουν στην Γαλλία και εν συνεχεία στις ΗΠΑ τον Ρώσσο Αλεξάντερ Βίννικ, γνωστό και ως «Mr Bitcoin».

Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξάντερ βίνικ

Αποτέλεσμα εικόνας για sergey lavrov

Θυμίζουμε την σχετική δήλωση που είχε κάνει ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσσίας, Λαβρόφ, στις 25 Δεκεμβρίου: 

«Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε, η ελληνική δικαιοσύνη έλαβε μια αρκετά δόλια απόφαση, επειδή υπήρχαν τρία αιτήματα έκδοσης: γαλλικό, αμερικανικό και ρωσικό. 
Αντίθετα με αυτά που συζητήσαμε εδώ με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος, ο οποίος υποσχέθηκε να εξεταστούν εκ νέου προσεκτικά τα επιχειρήματά μας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που επικαιροποιήθηκαν για να αντικατοπτρίσουν αλλαγές στην ελληνική νομοθεσία, ελήφθη, χωρίς να έχουμε ενημερωθεί, η απόφαση που λέει ότι το δικαστήριο σύστησε την έκδοση και το υπουργείο Δικαιοσύνης συμφώνησε με αυτό, πρώτα στη Γαλλία, στις ΗΠΑ και μετά στην Ρωσία.

Αποτέλεσμα εικόνας για sergey lavrov in Athens

Θεωρούμε απολύτως απαράδεκτη προσέγγιση των Ελλήνων συναδέλφων μας, οι οποίοι υποσχέθηκαν να μπουν στην ουσία των επιπρόσθετων, υπογραμμίζω στοιχείων που τους δώσαμε. 

Αποτέλεσμα εικόνας για sergey lavrov in Athens

Είμαστε σε στενή επαφή με τις ελληνικές αρχές και επιμένουμε να γίνουν επιπλέον ενέργειες για να εξεταστεί το αίτημά μας».
Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξάντερ βίνικ

Περιμένατε τίποτα διαφορετικό από τους –κατά δήλωσή τους! - «πιο προβλέψιμους συμμάχους των ΗΠΑ»;

Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξάντερ βίνικ

(Υ.Γ.): Κι ύστερα τους φταίει στους «εθνικόφρονες» ο Πούτιν που τα’ χει κάνει πλακάκια με τον Ερντογάν. 
Όμως, η αλήθεια είναι πως αυτοί και οι προηγούμενοι (οι συριζαίοι) τον έρριξαν στην «αγκαλιά» του Πασά!

Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξάντερ βίνικ


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!