Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΧΕΙ… ΧΑΜΗΛΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)




Επειδή μας δουλεύουν οι δήθεν… έτοιμοι από καιρό για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού Κούληδες και οι δημοσιογραφικές ορντινάτσες τους, ας θυμηθούμε τι έλεγε πριν από λίγο καιρό περί του θέματος ένα αρμόδιο με την υγεία κυβερνητικό στέλεχος.

Πρόκειται για τον διαβόητο Αρκουμενέα, κολλητό του Κικίλια και πρόεδρο του ΕΟΔΥ (Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας) – ο οποίος είναι μεν… άριστος, αλλά χωρίς να έχει σχέση και να έχει σπουδάσει οτιδήποτε σχετίζεται με την υγεία! - ο οποίος δήλωνε πως ο κορωνοϊός είναι μια λοίμωξη με… χαμηλή μεταδοτικότητα, μια βαριάς μορφής γρίπη και αν έρθει στην χώρα δεν υπάρχει λόγος πανικού και ανησυχίας.

Θαυμάστε το, το… άριστο παλλικάρι… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!