Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Π ι ω μ έ ν ο ς ΠΑΛΙ ήταν;

Μ.Σούλτς: Δεν θέλουμε την Ευρώπη των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων!


ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΩΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΝΕΙ...

Η Ευρώπη δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν οι εθνικές κυβερνήσεις συνεχίσουν να δίνουν προτεραιότητα στα εθνικά τους συμφέροντα, είναι ο ...λάθος δρόμος, είπε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε συνέντευξή στο δημόσιο γερμανικό ραδιόφωνο (Deutschlandfunk, DLF).
Αποτέλεσμα εικόνας για MARTIN SULTS

Ο Μάρτιν Σούλτς επέκρινε επίσης τους Ευρωπαίους “υπερθενικιστές”, όπως ο Νάιτζελ Φάρατζ, οι οποίοι πολιτεύονται με “ρατσιστικά συνθήματα”! 

Κοινώς όποιος υπερασπίζεται τα εθνικά και κυριαρχικά του δικαιώματα είναι ...υπερεθνικιστής και ρατσιστής. 

Αποτέλεσμα εικόνας για MARTIN SULTS

Για το μέλλον της Ευρώπης ο Mάρτιν Σούλτς δήλωσε στην συνέντευξή του: «Χρειαζόμαστε μια πιο στενή συνεργασία, μια πιο ομοιογενή πολιτική εντός της Ε.Ε. και όχι αυτό που γίνεται τώρα, δηλαδή να διχαζόμαστε…. 

Η Ευρώπη των εθνικών κρατών, των εθνικών κυβερνήσεων, οι οποίες λένε ότι τα συμφέροντα της χώρας μου είναι πιο σημαντικά και όχι το κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον ( σ.σ. της Γερμανίας κοινώς), είναι ακριβώς η άποψη η οποία πλειοψήφισε στην Μ. Βρετανία. 

Αν ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο, της υπερίσχυσης του εθνικού έναντι της κοινής ιδέας, τότε θα ....αποτύχουμε. 

Είναι ο λάθος δρόμος. 
Αυτή την Ευρώπη έφτιαξαν, αυτήν υποστηρίζουν με πάθος, σε αυτήν γυρνάνε την πλάτη τα κράτη μέλη της.... 

Διαβάστε περισσότερα www.elkosmos.gr/m-soults-den-theloume-tin-evropi-ton-ethnikon-kiriarchikon-dikeomaton/ © www.elkosmos.gr
&

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!