Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΠΟΙΜΗΝ ή μήπως ΛΥΚΟΣ ; Πήλιο: Αρχιμανδρίτης ....μήνυσε πιστή, που πήγε στην λειτουργία !!!!!!!!!

.... μπας και καταλάβουν κάποιοι σε ποιους λύκους εμπιστεύθηκαν τις ψυχές τους. 


ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΛΗΡΙΚΟΣ;
ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ;
ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΘΕΙ!
ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....

Μήνυση σε βάρος 67χρονης γυναίκας κατέθεσε την Κυριακή στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, ο αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Πηλίου.
Ο αρχιμανδρίτης, όπως αναφέρει το 'magnesianews.gr', κατέθεσε ....μήνυση (!!!!!) για διατάραξη οικιακής ειρήνης καθ΄όσον η 67χρονη δράστης εισήλθε κατά παράβαση των οδηγιών εντός του νέου καθολικού της Ιεράς Μονής, κατά τη διάρκεια τέλεσης της θείας λειτουργίας, που τελούνταν κεκλεισμένων θυρών.
Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου.
orthodoxia.info/news/

Και αυτό το δημοσίευμα :

Πήλιο: Αρχιμανδρίτης έκανε μήνυση σε πιστή που μπήκε στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας!
23.03.2020 | 11:04

Μία 68χρονη αναζητά η αστυνομία, από χθες το μεσημέρι, η οποία -παραβιάζοντας νόμους, κανόνες και διατάξεις- εισήλθε στον ιερό ναό της Μονής Ταξιαρχών στο Πήλιο για να παρακολουθήσει την τελούμενη εκείνη την ώρα θεία λειτουργία.

Η αναζήτηση της γυναίκας από την αστυνομία γίνεται μετά από μήνυση που υπέβαλε στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου ο αρχιμανδρίτης ηγούμενος του μοναστηριού διότι η 68χρονη, παρά το γεγονός ότι η θεία λειτουργία γινόταν κεκλεισμένων των θυρών και απαγορευόταν η παρουσία πιστών, παραβίασε τις διατάξεις και μπήκε στον ιερό ναό αρνούμενη να αποχωρήσει.


Σχόλιο : 
Θα δούμε πολλά στις ημέρες μας τέτοια. Δηλαδή τα ασθενή του κόσμου, με τήν Χάρη Τού Κυρίου να ελέγχουν τη βρώμα και τη σαπίλα που έχει γίνει μπετόν και έφτασε ο κορωνοϊός που τα ανέδειξε. 
Μπράβο της, που δεν έφευγε. 
Το μήνυμα το πέρασε στο χλιαρό κοινό. 
Εάν δεν τολμήσουμε τα άτολμα με τη Χάρη Τού Κυρίου, αυτοί όλοι οι συστημικοί θα μας θάψουν κάτω από τα μέτρα για να σωθεί ο άνθρωπος από τον κορωνοϊό, που όμως νωρίτερα έχει ψοφήσει από την αποχαύνωση.


"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!