Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Τούς ..."ΚΑΘΗΣΕ στό στομάχι"! ΑΞΙΟΣ Σεβασμιώτατε! Τίτλος ΤΙΜΗΣ η δίωξίς σας!



Αποτέλεσμα εικόνας για μητροπολιτησ κυθηρων και κορονοϊοσ


Ο Μητροπολίτης Κυθήρων αγνόησε την απαγόρευση και τέλεσε κανονικά τους Χαιρετισμούς!

Με ανοικτές πόρτες τέλεσε τη λειτουργία των Χαιρετισμών την Παρασκευή ο Μητροπολίτης Κυθήρων κ.Σεραφείμ, παρά την κυβερνητική απόφαση για τις εκκλησίες, προκειμένου να περιοριστεί – όσο εφικτό είναι αυτό – η εξάπλωση του κορονοϊού ειδικά σε ευπαθείς ομάδες και ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για μητροπολιτησ κυθηρων και κορονοϊοσ

Όπως φάνηκε και σε εικόνες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, οι πόρτες της Μητρόπολης στη Χώρα των Κυθήρων ήταν ανοικτές. 

Στις 7 παρά το απόγευμα χτύπησαν οι καμπάνες και τελείται κανονικά η 3η Στάση των Χαιρετισμών παρουσία, ευτυχώς, λίγων κατοίκων του νησιού.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

'enikos.gr'


Σχόλιο :

Ο Μητροπολίτης Κυθήρων δεν αγνόησε τους κανονισμούς όπως προπαγανδιστικά ψευδώς αναφέρει το δημοσίευμα, αλλά είναι ο μόνος που στάθηκε επίσημα και με ανδρεία καί υπηρέτησε τους κανονισμούς.

Οι Θείοι κανονισμοί, όταν έρχονται σε αντίθεση με τους κρατικούς κανονισμούς, είναι οι νόμιμοι, κανονισμοί. 

Κάθε κανονισμός που επιβάλλεται παράνομα, και αποδομεί την επί Γης Εκκλησία, δεν έχει νομιμότητα ως προς το Σύνταγμα τής Ελλάδας.

Ο Μητροπολίτης Κυθήρων ο μόνος Νόμιμος, διότι με αυτήν την απόφαση θέτει την Κα Θεοτόκο ως Υπέρμαχο Στρατηγό καί προστάτιδα τού Έθνους, η μόνη Αληθινή Προστασία, όπως η Ίδια το ανήγγειλε μέσω τού Θαύματος του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο.

Είναι ευκαιρία να βγούμε όλοι μαζί στις Εκκλησίες, να κάνουμε Λιτανείες, αγρυπνίες, νηστείες, ως Γη και σποδός, για την Νηνευιτική μετάνοια. 

Αυτή η οδός είναι η μόνη σωτηρία.


"Π α π α φ λ έ σ σ α ς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!