Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

ΔΥΣΤΥΧΩΣ "ετοιμάζεται" και το χειρότερο σενάριο; - Ολική Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Σ Η κυκλοφορίας με εμπλοκή του στρατού ;;;



Τα μέτρα περιορισμού των άσκοπων μετακινήσεων που ανακοίνωσε χθες Κυριακή η κυβέρνηση δεν είναι ο κόκκινος συναγερμός. Είναι το προτελευταίο σχέδιο πριν από αυτό που όλοι απεύχονται, την πλήρως καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας...

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Παναγιώτη Σπυρόπουλου στην ιστοσελίδα 'thetoc.gr', το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει την ολική απαγόρευση, διακοπή συναλλαγών του κοινού με δημόσιες υπηρεσίες, αναβολή προθεσμιών, ελεγχόμενη παροχή καυσίμων, ακόμη και μετακινήσεως προς εργασία.

Θα επιτρέπονται μόνο αυτές προς σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και ιατρούς, επισημαίνουν κυβερνητικά στελέχη, τα οποία απεύχονται να τεθεί σε εφαρμογή αυτό το τελικό σχέδιο και στάδιο αποφυγής της διασποράς του κορωναϊού, εξ αιτίας της επικίνδυνης επιπολαιότητος πολιτών.

Το τελικό σχέδιο ολικής απαγορεύσεως κυκλοφορίας περιλαμβάνει ακόμη και την εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων, για την τήρησή της, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν κρίνεται αναγκαία, αλλά η χρησιμοποίησή τους εξαρτάται από την εξάπλωση του κορωναϊού και την στάση των πολιτών.


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!