Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωτοτυπία ! Βραζιλιάνος βουλευτής: Κ α τ έ θ ε σ ε ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ώστε να ....ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ των δ ι ε φ θ α ρ μ έ ν ω ν πολιτικών!!!!! (ΜΑ, ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ, ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ;;;;;)


Αποτέλεσμα εικόνας για EMERSON PETRIV

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ;

ΜΗΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ  ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ (...) Η ΠΡΟΤΑΣΗ;...

Βραζιλιάνος βουλευτής, που υποστηρίζει ότι η Βραζιλία δεν έχει κάνει αρκετά για να αντιμετωπίσει την πολιτική διαφθορά, κατέθεσε Νομοσχέδιο, που προβλέπει την τιμωρία του ακρωτηριασμού των δύο χεριών σε βάρος οποιουδήποτε πολιτικού καταδικαστεί για διαφθορά.

Αποτέλεσμα εικόνας για EMERSON PETRIV

Η πρόταση αυτή δεν αναμένεται να προχωρήσει στο Κογκρέσο της Βραζιλίας, όπου δεκάδες βουλευτές βρίσκονται στο μικροσκόπιο ερευνών με τις κατηγορίες της διαφθοράς και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Ο βουλευτής Έμερσον Πετρίβ, γνωστός με το όνομα Μπόκα Αμπέρτα, δήλωσε ότι ένα τέτοιο δραστικό μέτρο είναι αναγκαίο σε μια χώρα που έχει αγανακτήσει από την διαφθορά που διαπράττεται ατιμωρητί.

Αποτέλεσμα εικόνας για EMERSON PETRIV

«Είναι ένα νομοσχέδιο που προκαλεί 'σοκ', όμως, δυστυχώς, οι περισσότεροι πολιτικοί κλέβουν τα χρήματα των φορολογουμένων» εξήγησε, προσθέτοντας ότι στα αραβικά κράτη, κανείς δεν κλέβει τίποτα από τον φόβο ότι θα του κόψουν το χέρι.

Αποτέλεσμα εικόνας για EMERSON PETRIV

Ο κ.Πετρίβ αναφέρει, ότι υπάρχει δημόσια στήριξη στην πρότασή του, όμως, για να εγκριθεί το νομοσχέδιο θα χρειαστεί την στήριξη των βουλευτών που δεν έχουν πιαστεί να κλέβουν....

Αποτέλεσμα εικόνας για EMERSON PETRIV

[ΠΗΓΕΣ:


&


[ΠΩΣ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ - ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;

Αποτέλεσμα εικόνας για EMERSON PETRIV

(ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ...)
ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΙΑΝ ΕΥΛΟΓΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.....]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!