Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

ΜΠΕΡΝΙ ΣΑΝΤΕΡΣ: ΕΝΑΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ, 'ΦΑΒΟΡΙ' γιά τό ΧΡΙΣΜΑ των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ!

Αποτέλεσμα εικόνας για bernie sanders

Φαβορί είναι πλέον για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και την διεκδίκηση του προεδρικού αξιώματος στις ΗΠΑ ο – κατά δήλωσή του «σοσιαλιστής» - Μπέρνι Σάντερς, μετά την μεγάλη νίκη που κατήγαγε στην Νεβάδα – με καταμετρημένο το 71% των συνελεύσεων ψηφοφόρων της Πολιτείας, ο Σάντερς κερδίζει το 41,7%, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάϊντεν 20,9% και ο Πιτ Μπούτιτζετζ 13,6%.


Αποτέλεσμα εικόνας για bernie sanders

Πάντως, όλα θα κριθούν την «Σούπερ Τρίτη», στις 3 Μαρτίου, όταν θα διεξαχθούν προκριματικές εκλογές σε 14 Πολιτείες.

Αποτέλεσμα εικόνας για bernie sanders


Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο «σοσιαλιστής» Σάντερς έχει αναγάγει την 'Γουόλ Στριτ' σε βασικό στόχο των πυρών του, στα των εξαγγελιών του να φορολογήσει τους πλούσιους και να ενισχύσει τον έλεγχο στις τράπεζες και το χρηματοπιστωτικό σύστημα, «πολλά στελέχη του χρηματοπιστωτικού τομέα αντιμετωπίζουν με ενθουσιασμό την άνοδο της δημοτικότητας του γερουσιαστή» – σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα των 'New York Times'.

Αποτέλεσμα εικόνας για Bernie Sanders

Παράξενο; 

Καθόλου! 

Διότι ο «σοσιαλιστής» Σάντερς τυγχάνει αυθεντικός Εβραίος (από μάνα και πατέρα, που προέρχονται από τα γκέτο της Πολωνίας και της Λευκορωσσίας…) και είναι ο πρώτος 100% Εβραίος στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ που χτυπάει την πόρτα του Λευκού Οίκου!

Αποτέλεσμα εικόνας για Bernie Sanders

Οπότε, κατά πάσα πιθανότητα, στις επόμενες εκλογές των ΗΠΑ οι Αμερικανοί θα έχουν να επιλέξουν μεταξύ του «πιο φιλοσιωνιστή προέδρου των ΗΠΑ», όπως αυτοχαρακτηρίζεται ο Τραμπ, κι ενός αυθεντικού σιωνιστή. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Bernie Sanders

Δηλαδή, μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης!

(Υ.Γ.):  Άντε να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ ο σύντροφος Σάντερς, για να μην αναγκάζεται να μπαίνει στη… ζούλα, νύχτα, κι από την πίσω πόρτα στην αμερικάνικη πρεσβεία ο σύντροφος Κουτσούμπας!


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!