Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - Στόχος η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ πριν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥ...

Αποτέλεσμα εικόνας για κορονοϊός








ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΑΣ "ΒΙΝΤΕΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ" ΕΔΩ:
(επιλέξτε καλύτερα mozilla firefox για την προβολή),
ή ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΔΩ:
======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ:
**************************************
ΦΟΒΕΡΟ: 10/3/2020 ΩΡΑ 23.05 Ούτε 2 ώρες μετά ΦΟΒΕΡΟ: ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ 1000+ ΠΡΟΒΟΛΕΣ. ΣΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ 944 ΕΝΩ ΣΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ - Δείτε: https://imgur.com/5Xp38QC
ΩΡΑ 23.20 Εμφανίζονται 1016 προβολές αντί 2360: https://imgur.com/7e1ovSJ
ΩΡΑ 23.50 Εμφανίζονται 1216 προβολές αντί 3674: https://imgur.com/KjFYY3W
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ 2458 ΠΡΟΒΟΛΕΣ !!!!!!!
3 ώρες κ 20' μετά: Εμφανίζονται 1424 προβολές αντί 5000: https://imgur.com/jTdw9EH
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3500 ΠΡΟΒΟΛΕΣ !!!!!!! (70+%)
ΩΡΑ 02.00 2914 ΑΝΤΊ 7242: https://imgur.com/zdQJNi5
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ 4300+ ΠΡΟΒΟΛΕΣ
**************************************
Η διαφορά μεταξύ εμφανιζόμενων προβολών στους θεατές και στη ζωντανή ενημέρωση ξεκίνησε μετά τα πρώτα 30 λεπτά στις 470 προβολές περίπου, όπου στη ζωντανή ενημέρωση είναι 605: https://imgur.com/omuQOwQ
Στη συνέχεια ήταν 706 ενώ έδειχναν 536
Το ΘΕΜΑ για όσους δεν το γνωρίζουν: https://www.youtube.com/watch?v=y8MoT...
======================
Εδώ και πολλές δεκαετίες, πολλά βιολογικά όπλα και θανατηφόροι ιοί και μικρόβια έχουν κατασκευαστεί σε εργαστήρια, προκειμένου να εξαπλωθούν μαζικά όταν κάποιοι θα το θελήσουν, προκειμένου να ελέγξουν την ανθρωπότητα και να κυριαρχήσουν επ' αυτής.
Είναι η παγκόσμια ΕΛΙΤ η οποία φανερά πλέον μιλάει, μέσω καταξιωμένων στη συνείδηση ανθρώπων παγκοσμίως, για ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, οι οποίοι επικαλούνται πολύ μεθοδευμένα και πονηρά, αιτίες που μπορούν πλέον να γίνουν αποδεκτές από τη μεγάλη μάζα των ανθρώπων.
Τέτοιες αιτίες είναι η απάτη της δήθεν κλιματικής αλλαγής και η προστασία του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης του διοξειδίου του άνθρακα που καταναλώνεται παγκοσμίως από τον διαρκώς αυξανόμενο ανθρώπινο πληθυσμό, ο οποίος και πρέπει να μειωθεί άμεσα για περιβαλλοντικούς λόγους.
Πίσω βέβαια από αυτές τις δήθεν δικαιολογίες τους κρύβεται η πραγματική ατζέντα που είναι η απαρχαιωμένη αντίληψή αυτής της η ΕΛΙΤ (βασιλιάδες, ολιγάρχες κλπ) οτι αυτοί αποτελούν μια δήθεν ανώτερη ανθρώπινη φυλή έναντι των λοιπών ανθρώπων, γι αυτό και οι υπόλοιποι άνθρωποι πρέπει να εξαφανιστούν από τον πλανήτη, ως υποδεέστερο είδος αφενός και αφετέρου διότι μόνο με έναν μικρό πληθυσμό πάνω στη γη θα καταστεί εφικτή η παγκόσμια κυριαρχία της Ελίτ με μια νέα παγκόσμια κυβέρνηση την οποία σχεδιάζουν εδώ και αιώνες.
Για τις διεστραμμένες αυτές αντιλήψεις τους, η Ελίτ αυτή έχει αναπτύξει και κατάφερε πριν δεκαετίες να αναγνωρίσει επίσημα, την επιστήμη της "Ευγονικής" που μεθοδεύει την ανάδειξη της ανώτερης αυτής φυλής παγκοσμίως επεμβαίνοντας στις πολιτικές εξουσίες των κρατών και επιβάλλοντας νόμους στειρώσεων, έλεγχο των γεννήσεων, απαγόρευσης δεύτερου παιδιού στις οικογένειες, όπως κατάφεραν και το πέτυχαν στην Κίνα, ακόμη και με την αναγκαστική επιβολή εκτρώσεων σε όσες γυναίκες παραβαίνουν το νόμο αυτό.
Επειδή όμως το σχέδιο τους όχι μόνο δεν ολοκληρώνεται σταδιακά, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ, αλλά αντίθετα ο πληθυσμός της γης αυξάνεται διαρκώς, γι αυτό θα πρέπει να υπάρξουν και άλλοι μέθοδοι, όπως αυτής των παγκόσμιων πανδημιών με φονικά μικρόβια και ιούς τα οποία κατασκευάζονται σε μυστικά εργαστήρια, αλλά και μέσω των μαζικών εμβολιασμών με πονηρά εμβόλια που δήθεν προστατεύουν από κάποιο εξωτερικό παράγοντα, αλλά δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε μεσομακροσπόθεσμα να προκαλούν το θάνατο στο ανθρώπινο σώμα, χωρίς να φαίνεται η άμεση συσχέτισή του με τα εμβόλια αυτά.
Ταυτόχρονα βέβαια οι πανδημίες αυτές προσφέρουν το κατάλληλο έδαφος για τον παγκόσμιο έλεγχο της ανθρωπότητας και την επιβολή του ηλεκτρονικού σφραγίσματος των ανθρώπων, προκειμένου να υπάρξει δήθεν ένας παγκόσμιος συντονισμός για τα κρίσιμα αυτά παγκόσμια ζητήματα. Στην περίπτωση βέβαια που ούτε και αυτές οι μέθοδοι φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για την Ελίτ αυτή, τότε υπάρχουν και οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι ως τελευταίο μέσο για την επιβολή των σχεδίων τους.
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΑΣ "ΒΙΝΤΕΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ" ΕΔΩ: https://videoorthodoxiasblog.blogspot...
TO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΙΤ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ "ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ", ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΔΩ:
Μουσική βίντεο:
Epicness Cinematic Dramatic Trailer by RomanSenykMusic
https://youtu.be/RB5UtRZBihc

THIS IS A NON PROFIT VIDEO
Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση.
Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός....

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!