Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Οι δύο μεγάλοι ε λ έ φ α ν τ ε ς, που κανείς δεν βλέπει!!!

Σήμερα υπάρχουνε δύο μεγάλοι ελέφαντες στο δωμάτιο, που οι περισσότεροι κάνουν πως δεν βλέπουν. 

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό διότι εμπλέκεται η διοικούσα Εκκλησία, η οποία ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΘΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.



Ελέφαντας Νο 1: Η Εκκλησία της Ελλάδος κοινωνεί με ΑΧΕΙΡΟΤΟΝΗΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ!

Ελέφαντας Νο 2: Η Εκκλησία της Ελλάδος εγκρίνει και προωθεί πειραματικά σκευάσματα που αλλάζουν το θεόσδοτο DNA του ανθρώπου (δηλητήρια τα ονομάζει ο Λουκ Μοντανιέ) και τα οποία ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.

 ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

https://tasthyras.wordpress.com/2022/02/10/%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%cf%8d%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%b4%ce%b5/

5 σχόλια:

  1. Όχι ελέφαντες αλλά και δεινόσαυρους να τους παρουσιάσεις μπροστά τους πάλι δεν θα τους δούν.Όταν μπλεχτείς στα βρώμικα γρανάζια των νεοταξιτών δεν μπορείς να ξεφύγεις εκτός κι αν έχεις πάρει απόφαση να μαρτυρήσεις με θυσία την ίδια την ζωή σου.Είναι μονοπάτι χωρίς επιστροφή το να υπηρετείς τους σατανόφιλους νεοταξίτες και γενικά το διαβολικό σχεδιό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και τους βλέπουν τους ελέφαντές σας ΟΛΟΙ οι εκκλησιαστικοί, δεν είναι τυφλοί. ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ είναι και μάλιστα πολύ ακριβά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΜΠΑΣΤΟΥΝΑΔΕΣ ΜΑΣΣΩΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΑΡΑΓΕ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!