Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Οι καταδίκες της 'Pfizer' γιά υγειονομικά Ε Γ Κ Λ Η Μ Α Τ Α τα τελευταία 27 χρόνια....

 


Τα αποδεικτικά στοιχεία για τις δοκιμές των εμβολίων της 'Pfizer'.

Ο Dr. Robert Malone λέει, ότι του διέγραψαν τον λογαριασμό από το 'twitter', για αυτό το 40λεπτο βίντεο παρουσίασης και το PDF που δημιουργήθηκε από την καναδική Covid Care Alliance, η οποία αποτελείται από περισσότερους από 500 ανεξάρτητους γιατρούς, επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας.



Το βίντεο και το 'PDF' είναι μια βαθιά «κατάδυση» στα δεδομένα της ίδιας της 'Pfizer' για την διαδικασία δοκιμής του εμβολίου, η οποία δείχνει περίτρανα έναν ΑΥΞΗΜΕΝΟ κίνδυνο ασθένειας και θανάτου για την ομάδα των εμβολιασμένων σε σύγκριση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου...

Επιπλέον, η Pfizer αφαίρεσε τους συμμετέχοντες (με το εικονικό εμβόλιο) στη διαδικασία της δοκιμής, χορήγησε το εμβόλιο Covid-19 σε υγιή και νεαρά άτομα και όχι σε ασθενείς και ηλικιωμένους και δεν παρακολούθησε κανέναν υποκλινικό βιοδείκτη, ο οποίος θα αποτελούσε πολύτιμο έγκαιρο προειδοποιητικό σημάδι ασθένειας που προκαλείται από τα εμβόλια.

Οι συγγραφείς της έκθεσης της Pfizer είχαν αντικρουόμενα συμφέροντα, καθώς το 84% από αυτούς είτε απασχολούνταν στην Pfizer, είτε κατείχαν μετοχές της Pfizer, είτε λάμβαναν επιχορηγήσεις από την Pfizer, είτε είχαν προσληφθεί ως σύμβουλοι από την Pfizer, είτε διεξήγαγαν προηγουμένως κλινικές δοκιμές για την Pfizer. 

Για παράδειγμα, δύο από τους συγγραφείς της έκθεσης της Pfizer έβγαλαν στην πραγματικότητα χρηματιστηριακό κέρδος 9 δισεκατομμυρίων δολλαρίων απευθείας από τα εμβόλια της Pfizer, επειδή “έτυχε” επίσης να είναι συνιδρυτές της BioNTech.

Η ιεραρχία των επιστημονικών αποδείξεων

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩhttps://primenews.press/ta-dedomena-dokimon-tis-pfizer/

https://www.platyteraouranwn.com/441408230/7104999/posting/%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-pfizer-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1-27-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1

1 σχόλιο:

  1. Κοίτα να δεις τι βρίσκει κανείς όταν ψάχνει.
    Γι'αυτό το KU LEE θέλει να μας μπολιασει όλους;;;
    Γειά την οικογένειά του δουλεύει.

    Τι συγγένεια έχει η Μαρέβα με τον
    Mariusz Grabowski???
    Ο τύπος πάντως είναι μέτοχος στην Pfizer και βρίσκεται στο University Ottawa.
    Τι γίνεται ρε παιδιά;;;

    Όλοι αυτοί θέλουν να μας σώσουν ;;;
    ΨΆΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΜΠΟΡΈΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΤΟ ΛΙΝΚ......

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!