Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Οι άνθρωποι μέ τό εμφύτευμα. Τό μεγαλύτερο 'promotion', που έγινε ποτέ στήν ελληνική (;) τηλεόραση..../ Β Ι Ν Τ Ε Ο

ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ;
"ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ; ; ; 

σχόλιο
 Γ.Θ : Οι αντίχριστοι δέν θά τσιπάρουν καί δέν θά εμβολιάσουν κανένα μέ τό ζόρι. 
Θέλουν να προδώσουμε. 


Νά πούμε εμείς τό ναί στό 'τσιπάκι', όταν τεθούν τα διλήμματα... τροφή, ή Χριστός, χρήμα, ή Χριστός, υγεία, ή Χριστός, ΥΠΕΡΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ με εμφύτευμα, ή Χριστός;
(ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΙΟΙ είναι οι καλεσμένοι της εκπομπής....)


http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2020/12/promotion.html

3 σχόλια:

  1. Αξιο προσοχης ειναι που το πανε με τα τσιπακια αναβαθμησης υγειονομικης ηθικης διανοητικης ικανοτητος και το πανε μεχρι νικης κατα του θανατου περνανε απ ευθειας στην αθανασια και ολα αυτα με ενα τσιπακη ,αλλα τοτε αφου οι ανθρωποι θα αποκτουν απογονους θα υπαρχει ανεπαρκια υλικων αγαθων ,οπως εκφραζουν σιχνα τις ανησυχιες τους.
    Δηλαδη ζηλεψαν τον Χριστο θεραπευσε αλλα και θεραπευει και σημερα τις σωματικες και ψυχικες ασθενειες ανεστησε νεκρους ακομη και τετραημερο νεκρο τον Λαζαρο , και το μεγαλιτερο που ανασταινει τον ανθρωπο απο την ανυπαξια και τον φερνει στη ζωη,πραγα που τα τσιπακια δεν μπορουν να κανουν.
    Ο Χριστος πρωτα συγχωρουσε τις αμαρτιες και κατοπιν θεραπευε το σωμα ,το δυσκολοτερο ειναι η αφεση αμαρτιων ,η ανασταση της ψυχης απο τον πνευματικο θανατο του οποιου κεντρι ειναι η αμαρτια, ο Χριστος που νικησε τον θανατο με το σταυρικη του θυσια ,δυναμη της οποιας νικηθηκε ο θανατος ολων των ανθρωπων ολων των αιωνων μεχρι συντελειας του κοσμου.
    Νικηθηκε ο θανατος κατα κρατος και ο σωματικος και ο πνευματικος θανατος .,διοτι ο Χριστος προσεφερει το Σωμα Του και το Αιμα του για βρωση σε οσους τον πιστευουν και τον εγκολπωνοντε για να εχουν ζωη αιωνια μια χαρα και ευτυχια κοντα Του που δεν τελειωνει ποτε.Που εχει σαν αποτελεσμα τη θεωση του ανθρωπου.Αυτο ηταν το αποτελεσμα της εναθρωπησης του Λογου και Υιου του Θεου για να γινει ο ανθρωπος κατα χαριν θεος συμφωνα με το χοριο της Γραφης ,εγω λεγω θεοι εσται και υιοι Υψιστου παντες.Αυτη ειναι η τελεια αγαπη .
    Τα τσιπακια δεν εχουν αγαπη ειναι εργα χειρων ανθρωπων, και ως εκ τουτου δεν μπορουν προσφερουν σωτηρια ψυχης εφοσον δεν δυναντε να προσφερουν αφεση αμαρτιων αρα η ψυχη πεθαινει μεσα την αμαρτια
    αφου η ψυχη πεθαινει ασχετα αν προσφερεται ζωη στο σωμα με τις αναβαθμησεις απο τα τσιπακια η ζωη που προσφερουν δεν ειναι ζωη αλλα θανατος ,το σωμα που ζει ειναι ενα αδειο κουφαρη και κατι χειροτερο
    ειναι ενα αδειο κουφαρη που περιεχει μια νεκρη ψυχη και αυτο δεν ειναι ζωη αλλα χειροτερο και απο τον θανατο,διοτι
    το σωμα χανει το αυτεξουσιο το χρεισιμοποιουν σαν δουλο σαν ρομποτ βασανιζεται,μπορουν να το αφησουν να ζει αιωνια λενε ,αλλα σιγουρα μπορουν και να το θανατωνουν οποτε αυτοι θελουν .
    Μια τετοια αναβαθμηση και μια τετοια ζωη δεν χρειαζομαστε ,αυτο που χρειαζομαστε ειναι μετανοια ,πιστη και Χριστος.
    Με τον Χριστο ειμαστε πληρεις και επι πλεον κατα χαριν θεοι.
    Πραγμα που δεν προσφερουν τα τσιπακια ,τα εργα χειρων ανθρωπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ 11.20 ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΕΡΙ ''ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ'' ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΡΟΜΠΟΤΟΕΙΔΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΙΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΥΧΑ ΡΟΜΠΟΤ. ΤΣΑΝΤΙΖΩΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΕΧΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΣΕΡΒΕΙΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΣΑΝΤΙΖΩΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΕ Ο @ΩΛΟΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ Σ ΕΝΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΓΙΑ ''ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ'' ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=blSJQ3JlA20

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!