Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Μπά; Ζ Ο Ρ Ι Σ Θ Η Κ Ε Σ ..."χρυσή μου" ; Πολύ ; / 3 Β Ι Ν Τ Ε Ο

 ΧΑΜΟΣ στόν πλανήτη μέ όσα είπε ο «Τσάρος»...

Τό ανέκδοτο του Πούτιν,

ΤΑΡΑΞΕ τήν Τσαπανίδου...



Ο Βλαντίμιρ Πούτιν χρησιμοποίησε την ετήσια ομιλία του στήν 'Λέσχη Βαλντάϊ ' για να εκθέσει την ατζέντα της εξωτερικής του πολιτικής, διακηρύσσοντας ότι η δυτική παγκόσμια τάξη καταρρέει και ότι έχει έρθει η ώρα να εγκαθιδρυθεί μια «πολυπολική παγκόσμια τάξη», στην οποία η Μόσχα θα έχει μεγαλύτερο λόγο.


Αίσθηση  προκάλεσε το ανέκδοτό του σε σχέση με όσα γίνονται, με τους διεθνσιτές πολιτικούς της Ευρώπης να επιβάλλουν κυρώσεις στην Ρωσία, οι οποίες πλήττουν όμως τους πολίτες των ευρωπαϊκών κρατών και όχι την Μόσχα.

Είπε ο Ρώσος πρόεδρος:

  • «Ο γιος ρωτάει τον μπαμπά γιατί κάνει τόσο κρύο;
  • Λέει επειδή η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία!
  • Το παιδί ρωτάει και φταίμε εμείς για αυτό;
  • Ο πατέρας απαντάει: επιβάλαμε κυρώσεις κατά των Ρώσων για ποιο λόγο;
  • Για να νιώθουν άσχημα.
  • Άρα είμαστε Ρώσοι;;;».

Με το ανέκδοτο ΕΤΑΡΑΧΘΗ, η δημοσιογράφος, Πόπη Τσαπανίδου, η οποία απέφυγε φυσικά να πει την αλήθεια ότι δηλαδή η Ευρώπη ευθύνεται για αυτά τα δεινά και ο Πούτιν απλά το υπενθύμισε.

Δείτε ακόμα ένα βίντεο με τον Πούτιν σε ΚΕΦΙΑ:

scr

https://www.el.gr/diethni/to-anekdoto-toy-poytin-taraxe-tin-tsap/

7 σχόλια:

  1. Ο,τιδήποτε υπηρετεί συνειδητά τον σατανά, κάποια στιγμή θα εξαφανιστεί οριστικά από την γη.
    Τους ηλίθιους ανθρώπους που "συμμαχούν" συνειδητά με τον σατανά, αυταπατώμενοι ότι έτσι "θα ζήσουν καλά στην γη", ο ΙΔΙΟΣ ο σατανάς θα τους ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ, και πάνω στην γη αλλά και στην αιώνια μεταθανάτια ζωή (στην αιώνια και ατελεύτητη κόλαση).
    Διότι ο σατανάς είναι αμετανόητος ανθρωποκτόνος και κακούργος, και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πράγμα που επιθυμεί από ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους (ΚΑΙ από τους ηλίθιους "συμμάχους" του), είναι να τους ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ισλαμιστές δολοφονοι του πούτιν, που βρίσκονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος ο λόγος να ασχολούμαστε με γεροντομπεμπεκες τύπου dorian grey;
    Από μια ηλικία και μετά ούτε βλέπονται ούτε ακούγονται αυτού του είδους τα όντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτη η καραπουταναρα ειναι που μετονομασε το καλαθι της νοικυρας σε .....καλαθι του νοικοκυριου;
    Το "καλαθι" το δικο της να προσεχει γιατι ....πουρεψε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ανέκδοτο, για όλα φταίει ο Πούτιν και Ρωσία πρέπει επιτέλους να σταματήσει, είναι πολυφορεμένο και κακοφόρμισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1984, Ο Μεγάλος Αδελφός: "Ο Ο' Μπραίεν κοίταξε το ρολόι του, κόντευε 23:00 & αποφάσισε να μείνει στο Τμήμα Αρχείων ώστε να τελειώσει το Δίλεπτο Μίσους. Έπιασε μια θέση στις μπροστινές σειρές...Την επόμενη στιγμή, αντήχησε από την τηλεόραση μια φρικιαστική φωνή σαν κάποια τερατώδης μηχανή είχε μείνει αλάδωτη. Ήταν ένας ήχος που σου τρυπούσε το μυαλό, το μίσος είχε αρχίσει. Όπως συνήθως, παρουσιάστηκε στην οθόνη το πρόσωπο του Εμμανουήλ Γκολντστάιν, του Εχθρού του Λαού. Σκόρπια σφυρίγματα αποδοκιμασίας ακούστηκαν από το ακροατήριο...Ο Γκολντσταίν ήταν ο αποστάτης, ο παραβάτης που κάποτε πριν από πολύ καιρό(κανείς δεν θυμάται με ακρίβεια πόσο), υπήρξε μια από τις εξέχουσες φυσιογνωμίες του Κόμματος, σχεδόν στο επίπεδο του Μεγάλου Αδελφού, και μετά αναμείχθηκε σε αντεπαναστατικές ενέργειες, καταδικάστηκε σε θάνατο & κατά μυστηριώδη τρόπο, δραπέτευσε και εξαφανίστηκε. Τα προγράμματα του Δίλεπτου Μίσους άλλαζαν από μέρα σε μέρα, αλλά δεν υπήρχε κανένα που να μην είχε τον Γκολντστάιν σαν κύριο πρόσωπο. Ήταν ο μεγάλος προδότης, ο 1ος που κηλίδωσε την αγνότητα του Κόμματος. Όλα τα κατοπινά εγκλήματα εναντίον του Κόμματος, όλες οι προδοσίες, τα σαμποτάζ, οι αιρέσεις, οι αποσκιρτήσεις προέρχονταν κατ΄ευθείαν από τις διδασκαλίες του. Εκεί ή κάπου αλλού, ζούσε ακόμα & προετοίμαζε μυστικά τις συνωμοσίες του: ίσως κάπου στο εξωτερικό υπό την προστασία ξένων χρηματοδοτών ή ακόμα, όπως κατά καιρούς έλεγαν οι φήμες, σε κάποιο μέρος στην ίδια την Ωκεανία".

    "Προτού περάσουν 30" Μίσους, το μισό ακροατήριο ξέσπασε σε έξαλλες κραυγές λύσσας. ήταν πολύ γι αυτούς να βλέπουν το αυτάρεσκο προβατίσιο πρόσωπο μαζί με την τρομακτική δύναμη του ευρασιατικού στρατού. Ήταν αντικείμενο μίσους πολύ πιο σταθερό κι από την Ευρασία ή την Ανατολασία, αφού συνήθως όταν η Ωκεανία ήταν σε εμπόλεμη κατάσταση με τη μια, βρίσκονταν σε ειρηνικές σχέσεις με την άλλη. Αλλά το περίεργο ήταν ότι, παρόλο που ο Γκολντστάιν ήταν μισητό πρόσωπο και τον περιφρονούσαν οι πάντες, παρόλο που κάθε μέρα & χίλιες φορές την ημέρα στις εξέδρες, στην τηλεοθόνη, στις εφημερίδες, στα βιβλία οι θεωρίες του διαψεύδονταν, καταρρίπτονταν, γελοιοποιούνταν, και η αξιοθρήνητη ηλιθιότητα του εκτιθόνταν στα μάτια όλων, παρόλα αυτά η επιρροή του θαρρείς και δεν μειωνόταν ποτέ. Πάντα υπήρχαν καινούρια θύματα να παραπλανηθούν απ' αυτόν...Ήταν ο αρχηγός ενός τεράστιου σκοτεινού στρατού, ενός μυστικού δικτύου συνωμοτών που είχαν σκοπό την ανατροπή της Κυβέρνησης. Υποτίθεται πως τ' όνομα αυτού του στρατού ήταν Αδελφότης...Στο δεύτερο λεπτό, το μίσος εξελίχθηκε σε παραλήρημα".
    Εχθρός του λαού, όπως Ζελένσκι, ας πούμε; Ωκεανία όπως Ουκρανία, ας πούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!