Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Συνταγματολόγος Βασίλης Σπύρου γιά Α Π Ο Υ Σ Ι Α της Π.τΔ., από την τελετή επάρσεως της Ελληνικής σημαίας: Δείχνει κατ΄επανάληψη ότι ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ τό ΜΕΓΑΛΟ σύμβολο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Κράτους!

 


“Όταν είσαι βουλευτής ασχολείσαι μόνο με το νομοθετικό σου έργο και δε μπορείς να συμμετέχεις πουθενά αλλού” ανέφερε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο συνταγματολογος Βασίλης Σπύρου.


“Ο κος Πάτσης έχει παραβιάσει το άρθρο 57. Η νέα δημοκρατία έχει διδαξει το έγκλημα στην Ελλάδα και οι άλλοι απέδειξαν το αυτονόητο. Μ΄όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις”, πρόσθεσε.

Για τους εμβολιασμούς τόνισε: “Έμμεσα απείλησαν τον κόσμο και τον ώθησαν να κάνει αυτά τα εμβόλια τα οποία τους οδήγησαν αποδεδειγμένα στο θάνατο.

Μπορουμε να προσφύγουμε στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, βεβαίως και μπορούμε να διεκδικήσουμε αποζημιωση, επαναφορά των απολυμένων γιατρών κτλ, αλλά είναι χρονοβόρο. 

Επίσης, δεν έχω εμπιστοσύνη ουτε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο”.

“Χρησιμοποιούν τους Τούρκους, ότι απειλούμαστε δήθεν, για να σφάζουν εδώ μέσα οι δήθεν Ελληνες του κοινοβουλίου τον ελληνικό λαό. Ψήφισαν τώρα το νόμο για την είσπραξη δημοσίων εσόδων και θα γίνει μεγάλο πανηγύρι με το άρθρο 11, που θα μπαίνουν μέσα στο σπίτι σου και θα σου κατάσχουν τα πάντα καιωμετά θα λένε, μας απειλούν οι Τούρκοι. 

Όχι κύριοι, το ελληνικό κοινοβούλιο είναι ο ΕΧΘΡΟΣ του ελληνισμού”, σημείωσε ο κ. Σπύρου.

“Ποιος να φοβηθει πλέον τις φυλακές; Εάν έχεις χρήμα σήμερα, πληρώνεις, βγαίνεις έξω. Πρέπει να επανέλθει για ειδεχθή και αποτρόπαια εγκλήματα η θανατική ποινή, η οποία σκοτώνει το αδίκημα και όχι τον άνθρωπο”, ανέφερε σχετικά με τις αποτρόπαιες πράξεις δραστών.

Ο κος Σπύρου σχολίασε και την απουσία της Προέδρου της δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, απο την έπαρση της σημαίας. στο Λευκό Πύργο. 

“Η κυρία αυτή δείχνει κατ΄επανάληψη ότι δε σέβεται το οπτικό σύμβολο του κράτους, που είναι η ελληνική σημαία και το ακουστικό σύμβολο που είναι ο εθνικός ύμνος”, τόνισε.

https://focusfm.gr/vasilis-spyroy-gia-apoysia-ptd-apo-tin-teleti-eparsis-tis-ellinikis-simaias-deichnei-kat-epanalipsi-oti-de-sevetai-to-optiko-symvolo-toy-kratoys/

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!