Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Ορμονοθεραπεία για επιβεβαίωση φύλου σε παιδιά: Η μεγαλύτερη κλινική φύλου στο Ηνωμένο Βασίλειο απειλείται μέ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, από γονείς που είδαν τήν ζωή των παιδιών τους νά ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ !!! ( ΕΔΩ, ποιός, ή ποιοί θά ανοίξουν τά στοματάκια τους; )

«…Οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν», δήλωσε ο δικηγόρος των οικογενειών των εναγόντων.

International Family News

Johann R. Porter   -21 Αυγούστου 2022

Σχόλιο «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά»:  Έφτασε η πολιτεία να ποινικοποιήσει  τη φροντίδα του γονέα για το παιδί του που έχει διαταραγμένη αντίληψη  για το φύλο του

Ο γονέας “παραβιάζει τα σεξουαλικά δικαιώματα του παιδιού του”…* Το κράτος και η “επιστήμη” γνωρίζουν καλύτερα…..


Στην Αγγλία η μεγαλύτερη κλινική φύλου διέκοψε τήν

 λειτουργία της, αφού όμως πρώτα έβλαψε

 ανεπανόρθωτα τα παιδιά με την ακολουθούμενη

 τακτική της  επιβεβαίωσης του «επιθυμητού φύλου». 


Τώρα όμως τα πειράματα σε βάρος των παιδιών εκεί σταμάτησαν και οι γονείς ανέλαβαν δράση δικαστικά….

______________________

Η κλινική Tavistock Gender Clinic του Λονδίνου αντιμετωπίζει κύμα αγωγών από περισσότερες από 1.000 οικογένειες των οποίων τα παιδιά έλαβαν ορμόνες αντιθέτου φύλου  και αναστολείς εφηβείας, ως μέρος μιας θεραπείας  «επιβεβαίωσης» του νέου «κατ΄επιλογήν» φύλου.

Η κλινική Tavistock δέχθηκε επικρίσεις μετά από ανεξάρτητη έρευνα. 

Στη αναφορά ασκείται κριτική εφόσον διαπιστώθηκε η  έλλειψη ασφαλών και έγκυρων δεδομένων ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της συνταγογράφη

σης ορμονών σε εφήβους με δυσφορία φύλου. Μερικοί γιατροί της κλινικής δήλωσαν ότι αισθάνθηκαν «πιεσμένοι» να δίνουν στα παιδιά ορμόνες.

Ο Tom Goodhead, δικηγόρος της διεθνούς δικηγορικής εταιρείας Pogust Goodhead, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τις οικογένειες, επέκρινε την κλινική για βιαστική διαχείριση των εφήβων, λανθασμένη διάγνωση και λάθος χειρισμό τους:

«Αυτά τα παιδιά έχουν υποστεί «θεραπείες» που άλλαξαν τη ζωή τους με τρόπο -σε πολλές περιπτώσεις- μη αναστρέψιμο, έχοντας ως μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα σωματικές και ψυχολογικές συνέπειες. 

Δεν πρέπει να καταπνίξουμε τη συζήτηση φοβούμενοι να συζητήσουμε το θέμα της ταυτότητας φύλου και οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν».

hormone therapy for kids uk s gender clinic 01

Σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό της, η κλινική Tavistock δήλωσε, ότι κάθε άτομο αντιμετωπίστηκε ξεχωριστά «χωρίς να λαμβάνονται εκ των προτέρων αποφάσεις σχετικά με το ποιος δρόμος ήταν σωστός για αυτό και ότι μόνο μια μειοψηφία των νέων που  ζητούν βοήθεια λαμβάνουν οποιαδήποτε από τις φαρμακευτικές θεραπείες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους μαζί μας»

Η δικηγορική εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να μηνύσει όχι μόνο την Κλινική Tavistock, αλλά και τον εθνικό πάροχο υγειονομικής περίθαλψης, το γνωστό NHS, ο οποίος ανέθεσε τη διαχείριση αυτών των περιστατικών στην κλινική.


 https://www.protothema.gr/greece/article/1241724/pleuris-ti-einai-oi-praktikes-metastrofis-pou-apagoreuthikan-me-tropologia/


https://ifamnews.com/en/hormone-therapy-

for-kids-uk-s-gender-clinic-threatened-with-

class-action-lawsuit


https://mumdadandkids.gr

http://aktines.blogspot.com/2022/10/blog-post_76.html

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!