Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

«Θά κάνουμε τήν Δ ύ σ η τόσο δ ι ε φ θ α ρ μ έ ν η, που θά ΒΡΩΜΑΕΙ»...

 American Thinker / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣΟι νόμοι για τα «εγκλήματα μίσους», ή αλλιώς οι «αντιρατσιστικοί νόμοι», έχουν τις ρίζες τους στην κομμουνιστικής έμπνευσης, λεγόμενη Σχολή της Φρανκφούρτης, (Frankfurter Schule) που ιδρύθηκε στη Φρανκφούρτη, από μπολσεβίκους, κατά κύριο λόγο εβραϊκής καταγωγής, το 1920. Ο στόχος της ήταν να εφαρμόσει τον κομμουνισμό στη Δύση ήσυχα με τη σταδιακή υπονόμευση του λαϊκού πολιτισμού - ένα κίνημα που είναι γνωστό ως Πολιτιστικός Μαρξισμός ή αλλιώς Πολιτική Ορθότητα (βλέπε: Η Ιστορία της ‘Πολιτικής Ορθότητας’)

Ένα από τα κορυφαία ονόματά της, ο Herbert Marcuse, αποφάνθηκε ότι η επικρατούσα δυτική κοινωνική τάξη είναι «καταπιεστική» εξ ορισμού και κάνει «διακρίσεις» εναντίον των μειονοτήτων, απλά και μόνο επειδή υπάρχει.

Αυτό δημιουργεί ένα φαινόμενο που ονόμασε "κατασταλτική ή καταπιεστική ανοχή" ("repressive tolerance"), κάτι το οποίο θεωρούσε ότι ήταν απαράδεκτο.

Αντ’ αυτού, πρότεινε αυτό που αποκάλεσε «κομματική ανοχή» ("partisan tolerance" - «των μικρών αδύνατων κομματιών - ομάδων» μιας κοινωνίας), δηλαδή την ανοχή μόνο των απόψεων αυτών των "καταπιεσμένων μειονοτήτων" - που ο Marcuse θεωρούσε ότι  μοιράζονται το κομματικό του μίσος για κάθε τι μη κομμουνιστικό - ενώ στην ουσία φιμώνουν τις απόψεις της πλειοψηφίας.
Έτσι τώρα έχουμε μια λέξη για την τεράστια υποκρισία των αριστερών όταν επικαλούνται την ελευθερία του λόγου, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να καταστείλουν τις μη-Αριστερές ιδέες. 

Έχουμε μια λέξη για τα διπλά στάνταρ της Αριστεράς που υπερασπίζεται τις "καταπιεσμένες μειονότητες" μόνο όταν αυτές οι μειονότητες συμμερίζονται την πολιτική της, ενώ μαίνεται κατά εκφοβίζει κάθε άλλη «συντηρητική» άποψη.

Ο Marcuse, μεταξύ άλλων υποστηρικτών της Σχολής της Φρανκφούρτης, ήρθε στις ΗΠΑ στη δεκαετία του 1930 από τον Edward RMurrow, ο οποίος τότε ήταν επικεφαλής ενός προγράμματος για την επανεγκατάσταση των διανοούμενων που καταπιέζονταν από το ναζιστικό καθεστώς. 

Σύμφωνα με τήν 'Wikipedia', ο Μαρκούζε εργάστηκε στην 'OSS', το 'Στέϊτ Ντιπάρτμεντ' και δίδαξε στα πανεπιστήμια Κολούμπια, Χάρβαρντ και Brandeis

Έχει ονομαστεί «ο πατέρας της Νέας Αριστεράς» και ενέπνευσε πολλούς από τους νέους ριζοσπαστικούς αριστερούς της δεκαετίας του 1960, οι οποίοι έχουν τώρα θέσεις τακτικών καθηγητών στα κολέγια σε όλη την Αμερική και είναι εύκολο να δείτε την επιρροή της Σχολής της Φρανκφούρτης στους «κώδικες ομιλίας» στα αμερικάνικα πανεπιστήμια.

Η Σχολή της Φρανκφούρτης ήταν αφιερωμένη στην καταστροφή της Δύσης. Ένας από τους ιδρυτές της, ο Willi Munzenberg, δήλωσε ρητά ότι στόχος της ήταν να:

« ... οργανώσει τους διανοούμενους και να τους χρησιμοποιήσει για να κάνουν τον δυτικό πολιτισμό να βρώμα. Μόνο τότε, αφού έχουν καταστραφεί όλες οι αξίες του και έχει γίνει η ζωή του αδύνατη, μπορούμε να επιβάλουμε τη δικτατορία του προλεταριάτου».

Σύμφωνα με ένα άρθρο του Timothy Matthews στο Catholic Insight, βασικές στρατηγικές για την επίτευξη αυτού του στόχου ήταν:

     1 Δημιουργία αδικημάτων «ρ α τ σ ι σ μ ο ύ».

     2. Συνεχής αλλαγή για να δημιουργηθεί σύγχυση.

     3 Διδασκαλία του 'σεξ' και της  ο μ ο φ υ λ ο φ ι λ ί α ς  στα παιδιά.

     4 Υ π ο ν ό μ ε υ σ η   των σχολείων και της εξουσίας του εκπαιδευτικού.

     5. Τεράστια  μ ε τ α ν ά σ τ ε υ σ η  για να καταστραφεί η Ταυτότητα.

     6. Προώθηση της υπερβολικής κατανάλωσης οινοπνεύματος.

     7. Ά δ ε ι α σ μ α  των εκκλησιών.

     8. Αναξιόπιστο νομικό σύστημα με προκατάληψη εις βάρος των θυμάτων της εγκληματικότητας.

     9 Εξάρτηση από τα επιδόματα του κράτους.

     10. Έλεγχος και  α π ο χ α ύ ν ω σ η από τα μέσα μαζικής ενημερώσεως.

     11 Ενθάρρυνση της διαλύσεως της οικογένειας. 

Ο Munzenberg δήλωσε κατηγορηματικά, «Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη, που θα βρωμάει».
Σήμερα, η αποστολή του φαίνεται να έχει σε μεγάλο βαθμό επιτευχθεί.

Έτσι, αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι στο παζλ. Φαίνεται προφανές ότι η νομοθεσία για τα "Εγκλήματα Μίσους" είναι το όχημα με το οποίο η ελευθερία του λόγου θα σιγήσει μόνιμα στην Δύση.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


3 σχόλια:

 1. Η ολική καταστροφή που θα υποστούν πάνω στην γη, αλλά και στην αιώνια μεταθανάτια ζωή, θα τους κάνει να κλαίνε ακατάπαυστα (εάν έχουν την δύναμη να κλαίνε).
  Διότι υπάρχει και ο αληθινός και ζωντανός Θεός, ο οποίος θα ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ πλήρως την ΔΙΚΗ ΤΟΥ γη, από τους αμετανόητους ανθρωπόμορφους δαίμονες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγιορείτης Αρχιμανδρίτης Γέρων Γεώργιος, πνευματικό τέκνο του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου: "ΑΝ ΧΑΘΕΙ Η ΑΓΝΟΤΗΤΑ, ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ".

  https://www.youtube.com/watch?v=_fjgeONaGJk

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΡΑΤΆΕΙ ΧΡΌΝΙΑ ΑΥΤΉ Η ΚΟΛΩΝΙΑ.
  Η υπόθεση Πάτση – οι πλειστηριασμοί και τα «κοράκια»,
  ξεκίνησε από το 2011??????

  Δοξάστε τον

  https://twitter.com/aftolykos1/status/1584145490152603648?cxt=HHwWgICq0cP7gfwrAAAA

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!