Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Τ η λ ε κ π ό ρ ν ε υ σ η καί Τηλε - σ ο δ ο μ ί α....

 


Γράφει ο Πέτρος Ι. Νικολού, Δικηγόρος Αθηνών, Νομική ΕΚΠΑ 

Από τότε που το χαζοκούτι παραβίασε τις θύρες των οικιών μας ηγέρθη σε ζήτημα αποκλειστικά χρονικό πότε η διάβρωση των ηθών, η κατάλυση των αξιών και η αναβάπτιση του πεπτωκότος εφαμάρτου θνητού στην απύθμενη κολυμβήθρα των πιο αρρωστημένων παθών θα κατέληγον στην διάλυση της οικογενείας μέσα στον ίδιο τον ναό που την επεστέγαζε. 


Ένας εντελώς νέος συρμός ηθικής και συμπεριφορών επεσκίασε τη ζωή των μελών της μέσης ελληνικής φαμίλιας, κατεδαφίζοντας ό,τι είχε απομείνει από το έντιμο παρελθόν που μάς κληροδότησαν οι γενεές όλων όσοι δεν πρόλαβαν να χαθούν στον βούρκο του τυφλού εγωτισμού, της σεξουαλικής προστυχιάς και της αδίστακτης συμφεροντολογίας, όλων εκείνων δηλαδή τα οποία υπηρέτησε και εξακολουθεί να υπηρετεί στρατευμένα, συντεταγμένα και στοχευμένα ο τηλεοπτικός υπόνομος. Κι αφού οι σχέσεις ανάμεσα σε γονείς και τα τέκνα αυτών διερράγησαν από την εμφιλοχώρηση των νέων τεχνολογιών ανάμεσά τους, η επικοινωνία διεκόπη και έπαυσε σταδιακώς κάθε ενδιαφερόν της μιάς πλευράς για την άλλη, ήγγικεν η ώρα η πολιτισμική ατζέντα της νέας εποχής να διοχετεύσει στον καθένα από μας με τη δύναμη πλέον και των μέσων κοινωνικής αποχαυνώσεως ή άλλως δικτυώσεως, όλον τον πακτωλό των επονειδίστων μηνυμάτων της, των αφορώντων αφ’ ενός στην διαστρέβλωση της ανθρώπινης οντολογίας και αφ’ ετέρου στην δυσφήμιση της Ορθοδοξίας.

Οι θεματικές εκπομπές μόδας, πολυτελούς ενδύσεως και κίβδηλης επιδείξεως σιλικονούχας ομορφιάς μπορεί να μην είναι κάτι καινούργιο για τις προσλαβάνουσες παραστάσεις ενός παθητικού τηλεκαταναλωτή στο νεοραγιαδικό χωριό των Βαλκανίων. 

Η διάνθισή τους, όμως, με την υπερπροβολή των συγχρόνων μοντέλων λάμψης και γοητείας από την κιναιδική κοινότητα του εκσυγχρονιστάν κατήνεγκε να κομίσει έναν νέο τόνο καταισχύνης στην ήδη αποπνικτική χωματερή της τηλεοπτικής οθόνης. 

Πασαρέλες αυτοπροσδιοριζομένων διεμφυλικών, ‘‘αφύλων’’ και λοιπών προοδευτικών πλασμάτων με ακαλύπτους όρχεις κάτω από μαγιό σε σχήμα κορδονιού και οξυμένες ευαισθησίες πάνω στα υποτιμημένα δικαιώματα της οπισθίας οπής κοσμούν πλέον μετά πάσης εμετικής διαθέσεως τον εικονογραφικό κόσμο των παιδιών σ’ ένα συνηθισμένο ελληνικό σπίτι, το οποίο είτε εγκρίνει είτε αδιαφορεί για την έκθεση των τελευταίων στον σκουπιδότοπο της ψευδεπίγραφης διαφορετικότητος, της ισότητος των φύλων και της προκλητικής ανωμαλίας. 

Ο τηλεοπτικός φακός ευθυγραμμιζόμενος με την πολιτεία στην πολιτική προωθήσεως της ομοφυλοφιλίας και κάθε παρά φύσιν σεξουαλικής επιθυμίας ως κανονικότητος εθίζει την κοινή γνώμη στα πάθη και σε μίαν εντελώς στρεβλή θεώρηση της βιολογικής πραγματικότητος. 

Ένας ενήλιξ της αυριανής Ελλάδος, αναθρεμμένος με τις αηδιαστικές εμπειρίες μιάς τηλοψίας-παραμάνας, η οποία του δίδαξε με περισσή επιμονή και διαχυτικό ζήλο την σοδομία ως φυσιολογική και υποχρεωτικώς αποδεκτή κατάσταση του ανθρώπου, θα θεωρήσει πολύ ευκολότερα ως απαραίτητη στη συνέχεια αυτό που ήδη μεθοδεύεται στα δημόσια σχολεία, την εισαγωγή μαθήματος πανσεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως στα Ελληνόπουλα με drag queens ως ειδικούς δασκάλους, ώστε να αντιστραφεί, αλλοιωθεί και κονιορτοποιηθεί κάθε έννοια επιστήμης και λογικής για την αλήθεια των φύλων και των σχέσεων τους.

Παρά την πτώση μας με τα μούτρα στην χαβούζα της τηλεοπτικής προπαγάνδας, τίποτε δεν μπορεί να ελαττώσει την ταχύτητα στην φόρα της πολιτισμικής και δη πνευματικής μας κατρακύλας. 

Δεν τούς έφτανε η ανηλεής διαφήμιση στα πρότυπα των ευρυπρώκτων. 

Έπρεπε να διασυρθεί, διαπομπευθεί και διακωμωδηθεί κάθε τι αγνό, αμόλυντο και άμωμο στην έμπλεη ψευτιάς ανθρώπινη ζωή, με τα ιδιωτικά κανάλια να στοχοποιούν ακόμα και την ιερότητα του χριστιανικού μοναχισμού, παρουσιάζοντας με πρόδηλα παραπληροφιακό χαρακτήρα μία τελείως παραποιημένη εικόνα του πώς ζεί, σκέφτεται και πορεύεται πριν την εις Κύριον εκδημία της μία Ελληνίδα που επιλέγει την δύσβατη πλήν όμως ευλογημένη οδό της ησυχαστικής αφιερώσεως στον Πανάγαθο Τριαδικό Θεό της Αγάπης. 

Και πάλι οι σαρκικές απολαύσεις, η παράδοση στο κάλεσμα της σωματικής ηδονής, με την ανταλλαγή γενετικών υγρών απετέλεσαν το περιεχόμενο μιάς τηλεοπτικής σκηνοθεσίας, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, προβαίνοντας συν τοις άλλοις σε κατάφωρα θεολογικά σφάλματα, επέλεξε τόσο να απομειώσει την αξία του ράσου στην ψυχή του πεπλανημένου λαού μας όσο και να εστιάσει σε μία νοσηρά φανταστική πτυχή του μοναχικού βίου, η οποία δεν έχει καμμία σχέση με την αλήθεια. 

Μοναχισμός σημαίνει άσκηση, ταπείνωση, καρδιακή προσευχή και απόλυτη πνευματική αφοσίωση στον ως μόνον Υπάρχοντα Κύριο της Δόξης. 

Οι κεκρυμμένες τσόντες και οι ανεκπλήρωτοι έρωτες περιστοιχίζουν μόνο τα βαρεμένα και δηλητηριασμένα από την πεολαγνία μυαλά των ελαφρών ηθών συστημικών παραγωγών της νεοταξίτικης οθόνης.

 Η ψυχική αδυναμία των πολιτών οφειλομένη σε μιά σιχαμερή μικροαστική νοοτροπία, η οποία υπαγορεύει την διαρκή αποχή από τη σύγκρουση, να αντιδράσουν δυναμικά στα επαίσχυντα θεάματα, τα οποία παρακολουθούν καθημερινά τα παιδιά τους και οι ίδιοι και προσβάλλουν βάναυσα τον άξιακό τους κώδικα, την κοινή λογική και την Πίστη μας, προκαλεί οργή και αγανάκτηση για την κατάντια της κοπριζούσης κοινωνίας.

 

Επειδή, όμως, ως γνωστόν η φύση απεχθάνεται το κενό, η απάθεια θα προσφέρει λίαν συντόμως πεδίον δόξης λαμπρόν στους προαγωγούς όλης της δικαιωματιστικής και αντιχριστικής εκστρατείας, ώστε να εδραιώσουν πλήρως και ανεμποδίστως την ιδεολόγική τους αυτοκρατορία με προπύργια την ανωμαλία από την μία και τη βλασφημία από την άλλη.


ΠΗΓΗ:  https://www.eoneolaia.com/thlekporneush-kai-thlesodomia/

&

https://pilitouromanou.blogspot.com/2022/10/blog-post_92.html

4 σχόλια:

  1. ..ΑΠΟ.ΤΟ.ΠΑΡΑΘΥΡΟ..ΠΕΤΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ιερομάρτυρας και Ισαπόστολος Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, το είχε προφητεύσει:

    Ο σατανάς θα μπαίνει στα σπίτια των ανθρώπων, και τα κέρατα του θα βρίσκονται στις οροφές των σπιτιών.
    (Εννοούσε την τηλεόραση και τις εξωτερικές κεραίες της τηλεόρασης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ ευχάριστα θα την έβαζα για στόχο σε σκοποβολή με μονόβολο σε κυνηγετικό όπλο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!