Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Ινδός Sadhguru πρός ανθρώπους: Νά α φ α ι ρ έ σ ο υ μ ε τίς ΝΟΗΤΙΚΕΣ σας ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ!!! Α ν α τ ρ ι χ ι α σ τ ι κ ό Β Ι Ν Τ Ε Ο ! ! !....

σ.σ. Δεν μας έφταναν όλοι οι άλλοι παράφρονες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) επιστρατεύσαμε και γκουρού τώρα να μας τα λένε...

«Έτσι θα ‘στε γαλήνιοι»

Από ανθρώπους που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ξεδιπλώνονται τα πιο σκοτεινά, τα πιο απόκοσμα πράγματα!


Στο παρακάτω βίντεο, ο γνωστός «σατανικός» γκουρού Jagadish “Jaggi” Vasudev, πιο γνωστός ως Sadhguru, συνομιλεί με τον θρύλο της πυγμαχίας Mike Tyson!

Στην ουσία αναφέρει πως οι άνθρωποι δεν πρέπει να γνωρίζουν ΤΙΠΟΤΑ, δεν πρέπει να ονειρεύονται, να φαντάζονται, να δημιουργούν και να βρίσκονται άρα σε ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤOΣ ΑΓΝΟΙΑΣ!!!

Δήλωσε μεταξύ άλλων, λέγοντας όπως όλοι του είδους του μισές αλήθειες:

«Ο φόβος είναι απλά η ανικανότητά σας να διαχειριστείτε τις σκέψεις σας. Ο φόβος πάντοτε αφορά κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμη. Έτσι δεν είναι;

Επομένως, αυτό σημαίνει πως βασανίζεστε από κάτι ανύπαρκτο. Αν βασανίζεσαι από κάτι ανύπαρκτο, υπάρχουν ιατρικώς πολύ κακοί όροι γι’ αυτό. Δεν αφορά μονάχα ένα ανθρώπινο ον.

Στην κυριολεξία το 99% του ανθρώπινου πληθυσμού βρίσκεται σ’ αυτήν την κατάσταση.

Βασανίζονται από ανύπαρκτα πράγματα (σ.σ. ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ)!!!!!»

Ποια λύση δίνει ο… γκουρού;;;

«Οι άνθρωποι υποφέρουν για πράγματα ανύπαρκτα εξαιτίας 2 κύριων νοητικών ικανοτήτων. 2 κύριες νοητικές ικανότητες που διαθέτετε και οι οποίες σας ξεχωρίζουν διακριτά από άλλα πλάσματα είναι ότι διαθέτετε μια πολύ ζωηρή αίσθηση της μνήμης και μια υπέροχη αίσθηση της φαντασίας.

Αυτές οι 2 νοητικές ικανότητες, που είναι ό,τι καλύτερο διαθέτετε, απ’ αυτές είναι που υποφέρουν τα περισσότερα ανθρώπινα όντα.

Βασανίζονται απ’ την μνήμη τους κι απ’ την φαντασία τους.

Επειδή είστε η κορυφή της εξέλιξης συνοδεύεστε από το ύψιστο επίπεδο νοητικών ικανοτήτων. Επειδή υπάρχουν τόσες πολλές πιθανότητες όταν είσαι άνθρωπος, επειδή η ζωή σου δεν είναι προκαθορισμένη όπως η ζωή ενός πλάσματος.

Ο λόγος για τον οποίο η ζωή ενός ζώου μοιάζει τόσο απλούστερη και καλύτερη είναι επειδή δεν υπάρχουν καθόλου πιθανότητες.

Έτσι, αυτό απ’ το οποίο βασανίζονται τα ανθρώπινα όντα είναι οι πιθανότητές τους. Αν καταστρέψτε τις πιθανότητες, θα ‘στε κι εσείς επίσης μια χαρά… 

 

Αν θέλετε, μπορούμε (σ.σ. ΠΟΙΟΙ είστε τάχα "εσείς", που ..."μπορείτε";;;;;;) να αφαιρέσουμε ένα τμήμα του εγκεφάλου σας…

 

Θα είστε τόσο γαλήνιοι!!!!

 Δεν θα γνωρίζετε φόβο, δεν θα γνωρίζετε οδύνη, δεν θα γνωρίζετε άγχος, δεν θα γνωρίζετε τίποτα….

Αφαιρείς τις νοητικές ικανότητες κι έπειτα είσαι μια χαρά!!!!».

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΔΙΝΕΙ Ο… «ΣΟΦΟΣ» ΓΚΟΥΡΟΥ!!!

Οι άνθρωποι να λειτουργούν σαν ΜΑΖΑ χωρίς να κοντράρονται με το ρεύμα της εποχής και απλά να παρασύρονται από αυτό στο απόλυτο ΣΚΟΤΟΣ, ακολουθώντας ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ!!!

Δείτε το βίντεο:

 
 

4 σχόλια:

  1. https://www.afistemenaziso.gr/texts/epikairotita/min-ypostirizeis-afto-pou-den-antexeis-na-deis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. - Μεγάλε Ινδέ σαμάνε θέλω να απαλάγω από τα άγχη και της σκοτούρες.
    Σαμάνος: Την βλέπεις αυτή την κάμπια πάνω στο φύλλο του δέντρου. Κοίτα πόσο εναρμονισμένη είναι με το περιβάλλον. Μοιάζει σαν να μην την νοιάζει σχεδόν τίποτα πάρα μόνο το φαΐ της. Και όμως έχει έναν σημαντικό σκοπό για να είναι κρεμασμένη πάνω στο φύλλο, να βρει την τροφή της. Μια μόνο έγνοια, όχι σαν εσένα που έχεις 15 σκοτούρες να γυρνάνε στο κεφάλι σου.
    - Ναι σαμάνε, κάνε με κάμπια.
    Σαμάνος: Εντάξει, λοιπόν αφού αυτή είναι η επιθυμία σου, τσουπ
    Ηθικό δίδαγμα: Πόσο χαζοί μπορούν να γίνουν ορισμένοι άνθρωποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -ΜΕΓΑΛΕ ινδέ σαμάνε θέλω κι εγώ να σου κάνω μιά ερώτηση μπορώ;
    Μπορείς.
    -Αλήθεια πόσα δαιμόνια μπορούν να χωρέσουν μέσα σου;;
    ΛΕΓΕΩΝΕΣ αμέτρητες!!!! σε κάλυψα πλήρως νομίζω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!