Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ, ή κάτι χειρότερο ; ΤΙ ΜΙΣΟΣ!!! Έ σ κ ι σ α ν τήν Eλληνική Σημαία σέ Νηπιαγωγείο καί έβαλαν στήν θέση της ....λάστιχα αυτοκινήτου! ( Έναν ΨΥΧΙΑΤΡΟ! ΤΩΡΑ! )

 Σε μία πρωτοφανή ενέργεια προχώρησαν βάνδαλοι (ή κάτι άλλο;) στην περιοχή των Καναλιών στη Μαγνησία, λίγα 24ωρα πριν την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.


Οι ασεβείς δράστες κατέβασαν και έσκισαν την ελληνική σημαία, που κυμάτιζε σε προαύλιο νηπιαγωγείο της περιοχής.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos. gr, το προκλητικό συνέβη το προηγούμενο σαββατοκύριακο, όταν το νηπιαγωγείο ήταν κλειστό. 

Το πρωΐ της Δευτέρας (24/10), όταν εκπαιδευτικοί πήγαν στο νηπιαγωγείο, ήρθαν αντιμέτωποι με τον βανδαλισμό. 

Η Ελληνική σημαία έλειπε από τον ιστό και στη θέση της υπήρχαν περασμένα το ένα πάνω στο άλλο, πέντε λάστιχα αυτοκινήτου!!!!

Κοιτώντας πιο προσεκτικά στο προαύλιο, βρήκαν κομμάτια της ελληνικής σημαίας. 

Όπως εικάζεται, δράστες μπήκαν μέσα στη σχολική αυλή, κατέβασαν, έσκισαν τήν σημαία και την πέταξαν κάτω πριν προχωρήσουν στην αψυχολόγητη ενέργεια να βάλουν στη θέση της τα ελαστικά.

Εκπαιδευτικοί ανέφεραν άμεσα το περιστατικό στον Δήμο Ρήγα Φεραίου αλλά και στην Αστυνομία, ενώ το μεσημέρι ενημερώθηκε και ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Γιώργος Πολύζος.

Πάντως άμεσα κινήθηκαν οι ενέργειες τόσο από το σχολείο όσο και από τον Δήμο για την παραγγελία νέας σημαίας, προκειμένου να ξαναμπεί στη θέση της στο σχολείο που προετοιμάζεται για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, την ερχόμενη Παρασκευή.

«Πρόκειται για μία απαράδεκτη ενέργεια και μάλιστα παραμονή της Εθνικής Επετείου, μιας ημέρας που είναι τόσο σημαντική για όλους μας», σχολίασε ο κ. Πολύζος.

sportfm, eurokinissi

https://www.el.gr/ethnos/misos-eskisan-tin-elliniki-simaia-se-n/

1 σχόλιο:

  1. Το λιγότερο που τους αξίζει σε αυτούς τους βάνδαλους είναι ΓΥΨΟΣ και στα δυό χεράκια τους κανά εξάμηνο και βλέπουμε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!