Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Τό Πρόγραμμα Ε Υ Θ Α Ν Α Σ Ι Α Σ του Καναδού πρωθυπουργού Τζ. Τριντό: Οι ιατροί μ π ο ρ ο ύ ν νά Σ Κ Ο Τ Ω Σ Ο Υ Ν παιδιά ΧΩΡΙΣ τήν σ υ γ κ α τ ά θ ε σ η των γονέων τους!!!!!! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 

ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΤΥΠΟ,
(ΑΦΟΥ ΕΔΩ, ΟΛΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ!)
ΤΟ ΕΞΩΓΑΜΟ ΤΟΥ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ, ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ
ΑΠΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΠΟΥ  ΕΠΙΛΕΓΕΙ...Το Πρόγραμμα  Ε υ θ α ν α σ ί α ς  του Καναδού πρωθ. Τζ. Τριντό: 
Οι ιατροί μπορούν να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ, χωρίς τήν συγκατάθεση των γονέων τους!!!!


Οι γιατροί θα σκοτώνουν παιδιά χωρίς να ειδοποιήσουν τους γονείς τους επειδή έχουν κατάθλιψη. 

΄Ολα αυτά είναι δυνατά στον Καναδά.... Οι άστεγοι, οι φτωχοί και οι χρόνιοι ασθενείς μπορούν επίσης να επιλέξουν την ευθανασία, αν δυσκολεύονται στην ζωή τους, ή αν δεν θέλουν να ...ζήσουν. 

Η εφημερίδα 'Toronto Star' μίλησε για τον «κοινωνικό δαρβινισμό, που μοιάζει με τους Αγώνες Πείνας».
 
Ο δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής στίς ΗΠΑ Τάκερ Κάρλσον είπε στην εκπομπή του, ότι δεν του αρέσει να αναφέρεται στους Ναζί, αλλά «είναι γνωστοί για αυτό». 

«Χρησιμοποιήστε γιατρούς για να σκοτώσετε τους πιο αδύναμους στην κοινωνία σας», δήλωσε. 

«Νόμιζα ότι οι ιατροί συμφώνησαν μετά τόν Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, νά μήν κάνουν κάτι τέτοιο».

1 σχόλιο:

  1. Στις σύγχρονες προοδευτικές κοινωνίες που όλα είναι σκ@τά είναι ανεπίτρεπτο να πάθει κατάθλιψη έστω και για μια μέρα; Αλλά γιατί να σκοτώσεις ένα παιδί και μάλιστα χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς του. Δηλαδή το παιδί είναι ιδιοκτησία του κράτος ή μιας κλίκας ισχυρών; Πολύ περίεργα πράγματα λέει ο κομμουνιστής, σατανιστής και ανώμαλος Τζ. Τριντό. Μήπως θα παίρνουν τα παιδιά από τους γονείς τους και θα τα κάνουν θυσία στο σατανά και θα λένε ότι τα παιδιά τους αυτοκτόνησαν γιατί είχαν κατάθλιψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!