Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Ε Π Ι Σ Τ Ρ Ε Φ Ο Υ Ν οι Υγειονομικοί (σέ αναστολή) ΠΡΙΝ τό τέλος του έτους! B r a v o Georgia! [ Εδώ ΤΙ στά κομμάτια ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ; Κάνουν "νεοταξικά πεισματάκια" ; ]

 Τί θά γίνει μέ τά πρόστιμα.



Η κυβέρνηση της Τζόρτζια Μελόνι στην Ιταλία, αποφάσισε να χαλαρώσει όλα τα μέτρα πρόληψης που είχαν υιοθετηθεί με στόχο την πρόληψη και τον έλεγχο της πανδημίας κορονοϊού. 

Το υπουργείο Υγείας επίσης ανακοίνωσε ότι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα επιστρέψουν στην δουλειά τους ΠΡΙΝ το τέλος του έτους!


Ειδικότερα, ο νέος υπουργός Υγείας της Ιταλίας ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να δημοσιοποιούνται, πλέον, σε καθημερινή βάση τα στοιχεία που αφορούν την πανδημία του κορονοϊού. 

Η ενημέρωση για τον αριθμό κρουσμάτων και θανάτων, όπως είπε ο Οράτσιο Σκιλάτσι, θα γίνεται σε εβδομαδιαία βάση.

Παράλληλα, το ιταλικό υπουργείο Υγείας έκανε γνωστό, ότι το υγειονομικό προσωπικό που είχε παυθεί των καθηκόντων του, λόγω αρνήσεως να εμβολιασθεί, «εξ αιτίας της ελλείψεως προσωπικού», πρόκειται να επιστρέψει στήν δουλειά, πριν από την καθορισμένη ημερομηνία της 31ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα, δε, με την εφημερίδα La Repubblica, η κυβέρνηση Μελόνι εξετάζει το ενδεχόμενο να καταργηθεί η υποχρεωτική χρήση μάσκας στα νοσοκομεία. Η ισχύς του συγκεκριμένου μέτρου λήγει την ερχόμενη Τρίτη.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός έκανε αναφορά, επίσης, στην ανάγκη να συσταθεί κοινοβουλευτική εξεταστική επιτροπή, για να διερευνηθεί η μέχρι τώρα διαχείριση της πανδημίας στην χώρα.

«Θα πρέπει να ρίξουμε φως στους τρόπους διαχείρισης, το οφείλουμε σε όσους έχασαν την ζωή τους και σε όσους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στους νοσοκομειακούς θαλάμους, ενώ κάποιοι άλλοι κέρδιζαν εκατομμύρια, αγοράζοντας και πουλώντας μάσκες και νοσοκομειακούς αναπνευστήρες», τόνισε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Η εφημερίδα Il Messaggero, τέλος, γράφει ότι η Λέγκα ασκεί πίεση με στόχο να «παγώσει» η καταβολή του πρόστιμου εκατό ευρώ που έχει επιβληθεί, σε όσους πολίτες άνω των πενήντα ετών δεν τήρησαν την υποχρέωση εμβολιασμού. «Δεν πρόκειται για κατάργηση, αλλά για αναβολή της πληρωμής», δήλωσε ο υπουργός αρμόδιος για τις σχέσεις με το κοινοβούλιο, Λούκα Τσιριάνι.

(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:Unsplash)

https://www.el.gr/diethni/kosmos/i-meloni-stin-italia-yposchetai-oti-tha-x/

1 σχόλιο:

  1. Ιδιαιτέρως Θ Ε Τ Ι Κ Η καί ε λ π ι δ ο φ ό ρ α η απόφαση που ανακοίνωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός καί πρόκειται νά ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ όχι μόνο τό σύστημα Υγείας της γείτονος, αλλά ΚΥΡΙΟΤΑΤΑ χ ι λ ι ά δ ε ς πληγέντες του νοσηλευτικού καί όχι μόνο προσωπικού, αλλά καί των οικογενειών τους!
    Τό θέμα ΜΑΣ τώρα είναι τί στά κομμάτια θά πράξει τό "κ ο λ λ η μ έ ν ο" Μητσοτακιστάν!
    Π ε ι σ μ ά τ ω σ α ν εκεί στό Μαξίμου καί στήν οδό Αριστοτέλους;
    Πόσο πιά θά κρατήσει αυτή η ΝΟΣΗΡΟΤΑΤΗ βλακεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!